Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit tehetnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Jó tudom, ti most pisisnek és idiótának fogtok tartani vagy azt mondjátok, hogy a sztorim átverés és ne trollkodjak ilyen korán. Nos én csak a véleményeteket szeretném kikérni és talán jó lenne, ha segítenétek is. Én egy 13 éves lány vagyok. Az a bajom, hogy nagyon vágyok arra, hogy legyen egy pasim. Én a pasi dologhoz túl fiatalnak gondolom magam és tudom, hogy ti is. De egyszerűen olyan üresnek érzem magam és tudom, hogy valamiért mégis vágyok arra, hogy pasim legyen. Hogy ne úgy szeressen mint egy családtag vagy barát, hanem úgy ahogy egy embert akibe szerelmes. És tudom, hogy ciki, ahogy ezt elmagyaráztam, de én ezt így érzem. Én így nagyon egyedül érzem magam. Életemben eddig egyszer volt pasim. És azóta, hogy nem vagyunk együtt nagyon levert vagyok. Persze az nem volt igazi járás és elég régen is volt, de nekem akkor is számított. És hát... Azt szeretném kérdezni, hogy ti ilyenkor mit javasolnátok? Mit tegyek? Annyira egyedül vagyok... Szomorú így élni. :/ Nem akarok így élni. Segítsetek kérlek! :(

2013. márc. 31. 06:33
1 2 3 4 5 6
 51/59 RaZeR1912 ***** válasza:
Megkérdezhetem melyik suliba jársz?Hogy ilyen problémák vannak?( ha nem akarod megmondani nem kell) :)
2013. ápr. 1. 18:02
 52/59 A kérdező kommentje:
Hát megmondom... Nagyon szar vallásosba kell, pedig ateista vagyok... :( budapest fasori evangélikus gimnázium. Asszem. XD
2013. ápr. 1. 18:15
 53/59 RaZeR1912 ***** válasza:
Hmmm messze van Budapest és nem igazán vagyok oda a vallásos sulikért :)
2013. ápr. 1. 18:17
 54/59 A kérdező kommentje:
Miért szerinted ki van oda? Nagyon szar hely. :(
2013. ápr. 1. 18:26
 55/59 RaZeR1912 ***** válasza:
Beszéld meg szüleiddel jobbat nem tudok mondani (új probléma merült fel)
2013. ápr. 1. 20:17
 56/59 RaZeR1912 ***** válasza:
Úgy néz ki neked nem csak 1 problémád van az életben beszéld meg szüleiddel,vagy nem olyan jó a kapcsolat a szüleiddel hogy ezt megtárgyalnád velük?
2013. ápr. 1. 20:22
 57/59 RaZeR1912 ***** válasza:
"nem csak 1 problémád van" fontos problémára gondolok itt nem olyanokra amik ilyen olyanok mivel abból mindenkinek van bőven.
2013. ápr. 1. 20:27
 58/59 A kérdező kommentje:
Most mi van?
2013. ápr. 1. 23:09
 59/59 RaZeR1912 ***** válasza:
Nem mondtam semmit inkább mert csak bonyolultabb lesz és szerintem ide se írok többet mert már nincs mit ha valamit még megszeretnél osztani velem privátba közölheted
2013. ápr. 2. 19:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!