Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akivel nagyon jóban voltunk, volt is köztünk valami, viszont a barátnője egy köcsög. Mit tehetnék? Többi lent!
Szóval osztálytársak vagyunk, és van ez a csaj akivel már smároltunk is, meg nagyon jóban voltunk, közel kerültünk egymáshoz. Aztán palija volt egy darabig és most szakítottak! A barátnője ennek a lánynak (nem sok van, pedig nagyon szép lány) nem bír engem, és állandóan azt mondja ennek a lánynak, hogy én milyen köcsög vagyok meg még azt is hogy csúnya! :DD És a csaj, múltkor lecsúnyázott meg minden, szinte teljesen máshogy viselkedik az a gonosz lány mellett! A csajnak nincs sok barátnője, ezért jóhogy azt mondja amit az a csaj mond meg minden, de mit tehetnék? Alapból bejöttem annak a csajnak, és mint mondtam nagyon jóban voltunk, sok helyre jártunk kettesben, mostanában viszont sehova pont a gonosz barátnője miatt. Azzal a gonosz csajjal nem tudom megbeszélni, hogy hagyja abba mivel "én nem jövök be neki, ezért másnak sem jöhetek be"...
Szerintem szánalmas. Mit tehetek? 16/F és 15/LL
Kulonben az a gonosz csaj hogy nez ki?Kulonben ha jol nez ki es ha egy veletlen soran talalkoznatok es jobban megismerned es kiderulne hogy jo fej...mint a filmekben :D
Lehet hogy az a gonosz lany csak feltekeny a baratnojere lehet hogy beled van zugva.Mellekesen a jobbik csaj mit gondol rolad kulsoleg belsoleg?
15/L
Igazából nem jobb csaj, sőt, de nekem az esetem, meg igazából nem a külsőjét nézem. De hihetetlenül aranyos. Kiskorunk óta ismerjük egymást, belsőleg jófejnek meg kedvesnek tart, külsőleg meg tetszem is neki :) Vagy te szoktál olyanokkal smárolni akik nem jönnek be?
Áááá nem hiszem, hogy bejönnék a gonosz csajnak... az már azért eléggé furi lenne.
Csak a lány aki tetszik nekem sok dolgon ment keresztül, nagyon kevés barátnője van.
Megmondtam már neki, azt mondta nem szeretne most pasit egy darabig, mivel 2 hete szakított a barátjával. Viszont a hétvégén smároltunk nálunk egy bulin. Reggel aztán természetesen megkaptam, hogy kihasználom, hogy szomorú :)
Úgy néz ki minden okés lesz, csak az a gyökér csaj tünne el...!
Köszi a válaszokat.
Hát most kicsit illúzióromboló leszek, azért az a csaj aki nekem bejön nem is a legcsúnyább...sőőőt (:
A másik csaj is bejönne csak hát egy köcsög!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!