Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány akivel nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akivel nagyon jóban voltunk, volt is köztünk valami, viszont a barátnője egy köcsög. Mit tehetnék? Többi lent!

Figyelt kérdés

Szóval osztálytársak vagyunk, és van ez a csaj akivel már smároltunk is, meg nagyon jóban voltunk, közel kerültünk egymáshoz. Aztán palija volt egy darabig és most szakítottak! A barátnője ennek a lánynak (nem sok van, pedig nagyon szép lány) nem bír engem, és állandóan azt mondja ennek a lánynak, hogy én milyen köcsög vagyok meg még azt is hogy csúnya! :DD És a csaj, múltkor lecsúnyázott meg minden, szinte teljesen máshogy viselkedik az a gonosz lány mellett! A csajnak nincs sok barátnője, ezért jóhogy azt mondja amit az a csaj mond meg minden, de mit tehetnék? Alapból bejöttem annak a csajnak, és mint mondtam nagyon jóban voltunk, sok helyre jártunk kettesben, mostanában viszont sehova pont a gonosz barátnője miatt. Azzal a gonosz csajjal nem tudom megbeszélni, hogy hagyja abba mivel "én nem jövök be neki, ezért másnak sem jöhetek be"...

Szerintem szánalmas. Mit tehetek? 16/F és 15/LL

2013. márc. 18. 20:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mikor megy le a lépcsőn, lökd le, aztán ásd el a suli kertjében, probléma megoldva.
2013. márc. 18. 20:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Kulonben az a gonosz csaj hogy nez ki?Kulonben ha jol nez ki es ha egy veletlen soran talalkoznatok es jobban megismerned es kiderulne hogy jo fej...mint a filmekben :D

Lehet hogy az a gonosz lany csak feltekeny a baratnojere lehet hogy beled van zugva.Mellekesen a jobbik csaj mit gondol rolad kulsoleg belsoleg?

15/L

2013. márc. 18. 20:39
 3/8 A kérdező kommentje:

Igazából nem jobb csaj, sőt, de nekem az esetem, meg igazából nem a külsőjét nézem. De hihetetlenül aranyos. Kiskorunk óta ismerjük egymást, belsőleg jófejnek meg kedvesnek tart, külsőleg meg tetszem is neki :) Vagy te szoktál olyanokkal smárolni akik nem jönnek be?

Áááá nem hiszem, hogy bejönnék a gonosz csajnak... az már azért eléggé furi lenne.

2013. márc. 18. 20:43
 4/8 anonim ***** válasza:
A gyökér csaj biztos féltékeny. Ha nem is konkrétan téged irigyel, azt biztos, hogy a barátnőjének alakul valami. Szerintem vele ne próbálj beszélni, nyilván nem valami nagy ész, kár belé az energia. Inkább a neked tetsző lánynak mondd meg, hogy szerinted jók lennétek együtt, és hogy nehogymár a barátnője élje az ő életét.
2013. márc. 18. 21:36
 5/8 A kérdező kommentje:

Csak a lány aki tetszik nekem sok dolgon ment keresztül, nagyon kevés barátnője van.

Megmondtam már neki, azt mondta nem szeretne most pasit egy darabig, mivel 2 hete szakított a barátjával. Viszont a hétvégén smároltunk nálunk egy bulin. Reggel aztán természetesen megkaptam, hogy kihasználom, hogy szomorú :)

Úgy néz ki minden okés lesz, csak az a gyökér csaj tünne el...!

Köszi a válaszokat.

2013. márc. 18. 21:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Azert jo fej lehetsz keves az olyan fiu aki a lanyoknak nem a kulsejet nezi :) (Az utolso elotti valaszolo vagyok)
2013. márc. 20. 19:18
 7/8 A kérdező kommentje:

Hát most kicsit illúzióromboló leszek, azért az a csaj aki nekem bejön nem is a legcsúnyább...sőőőt (:

A másik csaj is bejönne csak hát egy köcsög!

2013. márc. 21. 18:56
 8/8 anonim ***** válasza:
XD
2013. márc. 24. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!