Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szomorú vagyok, miért nem tud egy lány sem vonzódni hozzám, miért nem adnak jeleket, amikor szerintem hozzám hasonló ronda fiúknak is szokott barátnője lenni azért nagy ritkán?
Hát láttam én már csúnya fiúkat, nem is akármilyen lánnyal. Én nekem nem kell tökély cicababa, nem is érezném jól magam vele, mert tudnám, hogy kevés vagyok neki, de egy átlagos, aranyos, kedves lánnyal szívesen járnék, ki vonzó is azért a számomra,mert aki nem vonz külsőre sem, azzal nem tudnék járni, max hazugságba élve, de közben úgyis más lányokat néznék meg. Mégis ott tartok,hogy legutóbb egy nem vonzó, csúnya lánnyal akartam járni, mégis csak barátnak akart, ezek után már úgy érzem egy ronda kis senki vagyok, aki még a csúnya lányoknak sem kell. Vágom én, hogy mindenki magas, tökély hapsit akar, de ez már kezd kikészíteni.
Meg ezek után nem akarok már még egyszer olyan lánnyal járni, aki nem is az esete külsőre sem, nem érdekel, hogy én vagyok a felszínes szörny, de ha egy ilyen lány is visszautasított, úgy érzem jogom van számomra vonzó lánnyal járni, bár sajnos velem nem akar egy lány sem járni valamiért, ami szereintem a külső az ok, mert nem vagyok magas és inkább kisfiúsan nézek ki testre, ez sajnos genetika.
ha változtatsz egy picit a hozzáállásodon, akkor lehet hogy több sikered lesz :)
akibe én szerelmes vagyok, nem valami magas, nem is erős fizikumú, még is érzek iránta dolgokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!