Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik fiú külsőre nem jön be a lányoknak, annak nem is lehet barátnője, miért ilyen ritka az olyan lány, akinek én helyes vagyok?
Eddig úgy tapasztaltam, hogy nagyon ritka az a lány, akinek bejövök külsőre vagy lehet vanna, akiknek bejövök csak nem jelzik? De mindegy is, facebookon nagy ritkán rám írtak már lányok, hogy bejövök nekik, de ők messze éltek vagy nekem nem jöttek be, azok a tipikus forever alone típusú lányok ezek, akik szerintem már bármilyen fiúnak örülnének csak kelljenek valakinek. Egyébként egy-két képen szép lány is lájkolta már, de ők is messsze éltek. Két szép lány lájkolta a képeimet magától, de mondjuk nem tudom ez jelenthet-e bármit is, lehet csak tetszett a kép és nem is kellenék nekik, ha itt élnének a közelemben, akkor sem.
Én csak úgy szeretném már, ha egy lány helyesnek tartana és én is őt viszont, akivel végre járhatnék is, de nincs szerencsém vagy mégis nagyon ronda srác lehetek. Önbizalmam már semmi. Nagy ritkán szemezek szép lányokkal, de ez sem jelnet semmit, lehet csak épp egymásra tévedt a szemünk és kész. Jó lenne, ha egy szép lány normálisa jelezné, ha bejövök neki, de úgy látszik, hogy nem akarnak vagy nem mernek szemezésen kívül mást csinálni én meg túl rondának érzem magam már, hogy kezdeényezni merjek, mert egy pár lány lerondázott már.
Hány éves vagy?
Amúgy mi lenne ha lesz.rnád a facebookot, és élőben próbálnál valamit alakítani?- Mert nekem például van olyan lány ismerősöm aki bűn ronda, mégis 2-300 lájkokat kap a képeire, miközben azokon is csúnya.Semmit nem számít, hogy mit történik facebookon.Amúgy pedig ah annyira fontos ez neked, akkor is ehhez az kell, hogy ne neten ismerkedj több100 km-re lévő lányokkal, hanem élőben a lakhelyeden.
Igyekszem neked segíteni, mert rajtad kívül csak a fiatal fiúk 80%-él hasonló tévedésekben.
A lányok rosszabb helyzetben vannak. Gyárilag ugyanis mi, fiúk próbálkozunk náluk.Ahhoz mehetsz oda akihez akarsz, szegény lányhoz meg az megy oda aki mer és az nem feltétlenül tetszik neki, vagy akinek ő tetszik.
Azaz ha egy lányhoz nem mennek oda, az valóban csúnyának fogja magát tartani. Csakhogy minél szebb egy lány, annál több fiú nem mer oda menni hozzá. Kivéve azokat a srácokat akikben semmi gátlás nincs.-Ettől azok még nem helyesebbek.
Azaz ha te tetszel egy lánynak és ő is neked, de nem mész oda hozzá, akkor az olyan mintha te is lerondáznád őt.
Ezért a fiúk és a lányok is igyekeznek titkolni, hogy tetszik a másik. Elvileg a fiúnak felkelti a figyelmét a lány, a lány visszajelez, a fiú oda megy. Ám eleve a fiú már úgy nézi meg a lányt, hogy az véletlenül se tudja, hogy tetszik a srácnak. Ezért véletlenül se fogja kimutatni, hogy a srác tetszik neki, a fiú persze nem megy oda és mind a kettő csúnyának, magányosnak és boldogtalannak tartja magát. Miközben tetszenek egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!