Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha te nem vagy helyes, tanult,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha te nem vagy helyes, tanult, jó dumás, full magabiztos pasi akkor szó szerint nincs hozzá, , jogod", hogy csajod, barátnőd legyen?

Figyelt kérdés
Mert a legtöbb lány eddig mindig mindenhol ezt nyomatékosította benne a kemény elutasításokkal. Volt benne részem bőven, 50 felett.
2013. febr. 17. 19:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

ez a valóság

de majd 220 felett elhagyod a valóságot és lesz nőd:D

najó, a lényeg, hogy ez nem így van, csak Te hiszed el ezt a marhaságot

én sem vagyok magabiztos.. egyáltalán... de elég ha a lány azt hiszi, hogy mégis:D

2013. febr. 17. 19:16
 2/15 A kérdező kommentje:
Azért mondom, hogy jogod, mert a legtöbb lány azt tapasztaltam, hogy úgy fogja fe az egészet, hogy a pasinak ki kell őt érdemelnie valami extra teljesítménnyel. Ez a teljesítmény pedig leginkább a külsőre; arc és magasság vonatkozik vagy a dumára. Vagyis tekintse a pasi megtiszteltetésnek, hogy a barátnője lehet. Sajnos legtöbbször ezt nyomatékosították benne a csajok. Hiába a kedvességem, rendességem.
2013. febr. 17. 19:16
 3/15 anonim ***** válasza:
Nagyon sok nő szereti a gyámoltalan pasikat, szeretik megmenteni őket irányitani stb.
2013. febr. 17. 19:17
 4/15 anonim ***** válasza:

ne plázákban próbálj csajozni.. ott csak kislányok vannak

értelmes nők nem szrakaodnak ilyenekkel... náluk ha bejössz, akkor bejössz és kész

2013. febr. 17. 19:18
 5/15 A kérdező kommentje:
Mielőtt valaki azt reagálná, hogy biztos túl jó csajokra mentem rá, ezt határozottan elutasítom.
2013. febr. 17. 19:19
 6/15 ASOT ***** válasza:
Mivel van választási lehetősége az embereknek nekik is ugye, ezért mindenki próbálja a legmegfelelőbbet választani , és a mesével ellentétben ha a lány választhat akkor nem a varangyos békakirályfit fogja választani hanem a cuki Totó-kutyát
2013. febr. 17. 19:20
 7/15 A kérdező kommentje:
Ez a baj, hogy túlságosan válogatnak. Ha én nem nagyon válogathato, mert nem vagyok nagydumás és helyes, akkor ők miért? Nem túl igaszágos...
2013. febr. 17. 19:24
 8/15 anonim ***** válasza:
Jól látod ha tényleg ilyen selejtes vagy nincs jogod!
2013. febr. 17. 19:25
 9/15 ASOT ***** válasza:
Te is válogatsz ugyanúgy, mindenki válogat próbál mindenki a számára legszimpatikusabbal megismerkedni.
2013. febr. 17. 19:26
 10/15 anonim ***** válasza:
Én sajnállak azért! Biztos nagyon rossz lehet neked.
2013. febr. 17. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!