Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezhet olyan, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan, hogy egy nagyon jó pasit félnek megszólítani a lányok?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, és van egy iszonyat helyes pasi aki nagyon tetszik, de nem merem megszólítani, másokkal is van ilyen?

Általában nem félek kezdeményezni (no nem kell mindig), de ő valahogy más...

Szóval van olyan, csak fordítva, mint a gyönyörű lányok esetében, akitől szabályosan félnek a fiúk, hogy visszautasítják őket?

Vagy más lányok, ti ha találkoztok egy tényleg extra pasival, aki ilyen 100-ból 1, annál kezdeményeztek?

Nem tudom mitévő legyek...

2013. febr. 10. 19:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Létezhet igen.
2013. febr. 10. 19:41
 2/19 anonim ***** válasza:
49%
Igen léteznek!
2013. febr. 10. 19:42
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Hümm én már kemény 8 hónapja várok a kezdeményezésre, mármint az én részemről, hogy kezdeményezzek. Nagyon nagyon tetszik egy fiú, de semeddig se jutottam. Ha valaki tud segítsen! :D
2013. febr. 10. 19:42
 4/19 anonim ***** válasza:
Létezhet. Én sem merek kezdeményezni mert félek hogy nemet mond.
2013. febr. 10. 19:49
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy! Olyan nagyon jó pasik is vannak, akit még a fiúk is félnek megszólítani:-D.
2013. febr. 10. 19:54
 6/19 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, lesokkolok egy nagyon jó pasi láttán, nem merek odamenni hozzá, nem merem leszólítani. Van önbizalmam, de mégis mindig attól tartok, hogy nemet mond.
2013. febr. 10. 19:57
 7/19 A kérdező kommentje:

A barátnőmmel beszélgettünk ebben a témában, és mondta, hogy tavaly nála is volt egy ilyen pasi, akit végül nagy nehezen megszólított sok hét kínlódás után, és teljesen ledöbbent, mikor mondta neki a pasi, hogy őt bizony eddig még sose szólította le egy lány sem (nem mintha erre várna, csak mondta a barátnőm, hogy biztos szétszednek a csajok, erre volt ez a válasza)...

De nagyon érdekes, mert pl. sok az általam kiszemelt pasit, akik közel sem néznek ki olyan jól, meg egész sokszor leszólítják....

Szóval arra jutottam, hogy csak az ilyen nagyon extra pasiktól félünk, ezek szerint akkor jól következtettem.

2013. febr. 10. 20:08
 8/19 anonim ***** válasza:

Na akkor ezért nem szólít le engem egy csaj sem.. :D

De mivan ha tényleg? Még általánosban 2 is volt, azóta meg egy sem? (no meg oviban :O)

[link]

2013. febr. 10. 22:57
 9/19 Pretty_Fighter ***** válasza:
Hát igen,velem is van ilyen.Sőt,ha látok egy nagyon jó pasit mondjuk a metrón,akkor nem is próbálok felé még csak nézni sem,mert tuti nem lenne esélyem nála.
2013. febr. 16. 16:29
 10/19 anonim ***** válasza:
Én ilyen voltam mindig,aztán megismertem egy ilyen pasit,aki után bomlottak a nők,azt hittem,semmi esélyem,mégis megpróbáltam és még megvan! Szerintem próbáld meg és lehet,hogy bejön! Nekem is még mindig hihetetlen! Én tök átlagos vagyok,szóval nem biztos,hogy a nagyon jó nő kell neki!
2013. febr. 16. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!