Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezhet olyan, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan, hogy egy nagyon jó pasit félnek megszólítani a lányok?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, és van egy iszonyat helyes pasi aki nagyon tetszik, de nem merem megszólítani, másokkal is van ilyen?

Általában nem félek kezdeményezni (no nem kell mindig), de ő valahogy más...

Szóval van olyan, csak fordítva, mint a gyönyörű lányok esetében, akitől szabályosan félnek a fiúk, hogy visszautasítják őket?

Vagy más lányok, ti ha találkoztok egy tényleg extra pasival, aki ilyen 100-ból 1, annál kezdeményeztek?

Nem tudom mitévő legyek...

2013. febr. 10. 19:39
1 2
 11/19 rododendron ***** válasza:
Velem is ez szokott történni. Még ha sikerül is megszólítanom, mert annyi bátorságom abban a pillanatban pont van, utána egyszerűen képtelen vagyok természetesen viselkedni és itt vágom el magam nála.
2013. febr. 16. 16:37
 12/19 anonim válasza:
Igen, létezik ez a fajta pasi :D Az egyik egyetemi tanárom volt ilyen, pofátlanul jóképű *_* de én néha be mertem szólni neki ( nem a rossz értelemben , csak hogy zavarba hozzam ) mert én is pofátlan voltam :p
2013. febr. 16. 17:05
 13/19 anonim ***** válasza:
Ilyen nem létezik. Aki nagyon jó pasi, arra ígyis-úgyis rávetemednek.
2013. febr. 16. 17:18
 14/19 anonim ***** válasza:
Én eddig azt hittem, hogy a lányok várnak a megszólításra, és max a fiúk között fordul elő olyan aki nem mer kezdeményezni, mint pl én. Pedig nem egy haver lány visszajelzéséből tudom hogy egész jó pasinak számítok, meg persze van egészséges önbizalmam is, azért a tükörben én is meg tudom állapítani hogy mi merre mennyi, illetve normálisan gondolkozom, van eszem is, terveim, céljaim. Ennek ellenére mégsem merek csak úgy leszólítani egy lányt, mert mi van ha visszautasít..közben meg lehet hogy egy lány is leszólítana legszívesebben csak nem mer?:D na ilyenkor mi a teendő?:D
 15/19 anonim ***** válasza:
Akit nem szólítanak meg a lányok, az meg egyértelműen csúnya.
 16/19 anonim ***** válasza:

Én soha nem tartottam (még most sem) magam "szuperjólkinéző" pasinak. Egyszer azt mondta valaki nekem, hogy minden csaj belém volt zúgva suliban, úgy néztem rá, mintha megbolondult volna, mert soha senki nem adta jelét ennek. Aztán összeraktam, hogy hogyan jöhetett neki ez a gondolat. Volt egy nyár, amikor kinyitottam a számat, és meg akartam hódítani valakit. olyan jól sikerült, hogy más lányok is epedtek utánam (valószínűleg), és sokan beszéltek rólam. Biztosan már sosem tudom meg.

A problémádat férfiként én úgy kerülöm el, hogy nem vagyok szuper direkt ezekben a dolgokban, hanem csak finoman csinálom, és figyelek, hogy hogyan reagál a kiszemelt. Könnyed beszélgetéseket kezdeményezek, vagy okokat találok arra, hogy megszólítsam a másikat, és figyelem a reakcióit. Finoman jelzem mosolyokkal stb., hogy tetszik, és ha nem jön hasonló reakció vissza, akkor

levonom a következtetéseket, így mindkét fél részéről elkerülhető a nagyobb kellemetlenség.

Ha egyszer sikerült már vele beszélned, utána könnyebb lesz a második, és már lesz egy jobb képed róla, mire számíthatsz.

2013. febr. 16. 20:22
 17/19 anonim ***** válasza:
utolso te most idejarsz hazudni?:D
2013. máj. 16. 03:23
 18/19 anonim ***** válasza:
A csajok nem szólítják le csak úgy a srácokat,ahoz túl nagy az egójuk,még felhívni se hívják fel a pasit
2013. júl. 27. 19:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Engem pl. soha nem szólítanak meg. Sőt, annyira jó pasi vagyok, hogy még akkor is sikítva menekülnek a lányok, ha én szólítom meg őket.
2013. szept. 3. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!