Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha te nem vagy helyes, tanult,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha te nem vagy helyes, tanult, jó dumás, full magabiztos pasi akkor szó szerint nincs hozzá, , jogod", hogy csajod, barátnőd legyen?

Figyelt kérdés
Mert a legtöbb lány eddig mindig mindenhol ezt nyomatékosította benne a kemény elutasításokkal. Volt benne részem bőven, 50 felett.
2013. febr. 17. 19:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Persze lehet válogatni, de van az a pasi, aki egyik lánynál sem üti meg azt a bizonyos mércét? Mert én ilyennek érzem magamat.
2013. febr. 17. 19:34
 12/15 A kérdező kommentje:
Az meg külön fájó pont, hogy ha nekem mindig neme mondanak, akkor legalább lennének lányok, akik engem szólítanak meg, hogy lenne e kedvem ismerkedni. De nemmmmmmm, nem hajlandóak, Mit tegyek?
2013. febr. 17. 19:39
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a legfontosabb hogy legyen jó dumát és hogy légy magabiztos! Másfelől olyan ez, mint amikor elmész egy szórakozó helyre, 10-ből egy csaj sem próbál veled szemezni, máskor meg 10-ből 8, ezért mondom hogy az embernek nem minden esetben a környezetéből kell ki indulnia, mert rengeteg ember van a Földön és akárkivel előfordulhat hogy egymás után többször is "selejtbe" botlik, és azt az ember automatikusan úgy fogja föl hogy vele van a baj, a másik meg maga a tökély......

Olyan ez, mint amikor valakit 10/10 lány vissza utasít, és ha attól összeomlana és nem csajozna tovább, biztos hogy nem is lenne barátnője! De pont az a lényeg hogy soha nem szabad olyat gondolnia magáról az embernek "hogy én egy selejt vagyok, kinek kellenék?" és ehhez hasonlókat! Mert akkor tényleg "viszlát" van!

Attól függetlenül hogy ki hány éves, milyen ételeket szeret, mi a hobbija, milyen hajszíne van stb. stb. ezeken a "paramétereken" belül is millió félék az emberek!

2013. febr. 17. 21:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Én megértelek, de a legtöbb ember sosem fog minket megérteni, mert ők nem szenvedték át azt, amit mi. Én alacsony, vékony fiúként egy lánynak sem kellek, mindegyik undorító szörnyként néz rám, ha véletlen leszólítanám őket még meg is vernének, annyira nem bírják az olyan pici fiúkat, mint amilyen én vagyok. Elegem van ebből az életből, már az öngyilkosságon is gondolkoztam, lehet meg is teszem nem soká, mert ez így nem élet.
2013. febr. 17. 22:42
 15/15 Noydra ***** válasza:

14es: "Ha VÉLETLEN leszólítanám őket"

Kapizsgálod már miért nincs bnőd? :D Ha ezért öngyilkos lesz valaki, mert szimplán fogya...szóval szimplán hülye, akkor meg is érdemled már ne is haragudj.

2013. febr. 18. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!