Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tudnék még tenni hogy lehessen egy barátnőm? Ha nem abba a nagyon helyes 1 százalékba tartozom.
Azt veszem észre hogy a lányok mindig azt az 1 százalékot keresik. Viszont férfi létükre helyes pasik mivel nagyon kelendőek ezért sok lánnyal flörtölnek és reményt keltenek.
Így lefoglalnak maguknak sok lányt. Én pedig azt mondhatom hogy viszonylag jó pasiként olyan lányok is mindig visszautasítanak ezért az indokért akik amúgy nem jobb csajok mint én fiú.
próbálkozni kell
nekem egy nagyon helyes pasi csak havernak kell
Ja, ez kemény dió.. Igazából a dolognak csak az egyik része, hogy mennyire vagy jó pasi, a másik, hogy mennyire vagy szociális, mennyire vagy az események középpontjában..
Én is jól nézek ki, de nincs nagy társaságom, és tök ronda ismerőseim, akik meg ilyen "mindenkit ismer" arcok, azok simán becsajoznak, amikor akarnak.
Szóval ha a felső 20%-ban vagy kinézetre, az ilyen téren már bőven jó, inkább a másik oldalt kell akkor fejleszteni, hogy nagyon jól feltaláld magad társaságban, legyen nagy szociális környezeted, stb.. De tudom hogy könnyebb mondani, mint csinálni, nekem se nagyon megy.
Sajnos a csúnya fiúknak nem sok esélyük van.
Mondjuk a szociális dolgok tényleg adhatnak valami kis vigaszt, de engem pl. az egyáltalán nem érdekel. Nem akarok barátokat, nagy társaságot, nem vagyok az a típus. Akkor már inkább maradok egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!