Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Jó tudom, ti most pisisnek és idiótának fogtok tartani vagy azt mondjátok, hogy a sztorim átverés és ne trollkodjak ilyen korán. Nos én csak a véleményeteket szeretném kikérni és talán jó lenne, ha segítenétek is. Én egy 13 éves lány vagyok. Az a bajom, hogy nagyon vágyok arra, hogy legyen egy pasim. Én a pasi dologhoz túl fiatalnak gondolom magam és tudom, hogy ti is. De egyszerűen olyan üresnek érzem magam és tudom, hogy valamiért mégis vágyok arra, hogy pasim legyen. Hogy ne úgy szeressen mint egy családtag vagy barát, hanem úgy ahogy egy embert akibe szerelmes. És tudom, hogy ciki, ahogy ezt elmagyaráztam, de én ezt így érzem. Én így nagyon egyedül érzem magam. Életemben eddig egyszer volt pasim. És azóta, hogy nem vagyunk együtt nagyon levert vagyok. Persze az nem volt igazi járás és elég régen is volt, de nekem akkor is számított. És hát... Azt szeretném kérdezni, hogy ti ilyenkor mit javasolnátok? Mit tegyek? Annyira egyedül vagyok... Szomorú így élni. :/ Nem akarok így élni. Segítsetek kérlek! :(
Nagyon kedvesen írsz Számomraszimpatikus megnyerö csajszi vagy. Tudom, hogy milyen rosz egyedül de itt nem a pasizással van leginkább probléma, hanem azzal, hogy 12-15 éves lányok elsö szép szóra szétteszik a lábukat a pasiknak mert azt hiszik, hogy ezzel ök milyen felnöttek, meg ök tudnak vigyázni.
A Te felfogásoddal nincs semmi gond ismétlem helyesnek, aranyosnak tartalak, és biztos vagyok bene, hogy leöbb utobb lesz egy srác aki odáig lesz érted.
Addig viszont ha gondolod barátkozz velem ^^ én minden problémádra vevő vagyok és segítek is ha tudok :)
2013. márc. 31. 07:30
3/59 A kérdező kommentje:
Köszi 2. válaszoló! :) 1. válaszoló: Köszönöm az ötleteidet, nagyon "kedvesek". Imádok legózni... -.-
2013. márc. 31. 07:58
4/59 A kérdező kommentje:
U.i.: A 2. válaszolónak még azt mondanám, hogy én semmi olyat nem tennék amit mondtál, csak szeretném érezni, hogy valaki szeret.
2013. márc. 31. 08:00
5/59 anonim válasza:
ma 08:00
én látatlanban is azt mondom hogy kedvellek :D és ha a közelembe laksz akkor még sütizni is elmehetünk, söt a mai nap tiszteletére átszaladok meglocsolni a fejed :D
2013. márc. 31. 08:33
6/59 A kérdező kommentje:
Inkább ne... XD
2013. márc. 31. 08:47
7/59 A kérdező kommentje:
Am hány éves vagy?
2013. márc. 31. 08:47
8/59 anonim válasza:
Óh én nagyon sok vagyok itt nem is mondanám meg, mert tudom hogy vannak itt páran akik kíváncsiak a koromra és nem adom meg nekik ezt az örömet, hogy leírom (hahahaha sátáni kacaj) :D
De mondjuk a bátyád simán lehetnék :) Te leszel itt a fogadott hugom :D
2013. márc. 31. 08:56
9/59 A kérdező kommentje:
Oksi! :D
2013. márc. 31. 08:58
10/59 A kérdező kommentje:
De most komolyan, adjon már valaki tanácsot, hogy mondjuk hol találok magamnak egy megértő pasit!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!