Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Jó tudom, ti most pisisnek és idiótának fogtok tartani vagy azt mondjátok, hogy a sztorim átverés és ne trollkodjak ilyen korán. Nos én csak a véleményeteket szeretném kikérni és talán jó lenne, ha segítenétek is. Én egy 13 éves lány vagyok. Az a bajom, hogy nagyon vágyok arra, hogy legyen egy pasim. Én a pasi dologhoz túl fiatalnak gondolom magam és tudom, hogy ti is. De egyszerűen olyan üresnek érzem magam és tudom, hogy valamiért mégis vágyok arra, hogy pasim legyen. Hogy ne úgy szeressen mint egy családtag vagy barát, hanem úgy ahogy egy embert akibe szerelmes. És tudom, hogy ciki, ahogy ezt elmagyaráztam, de én ezt így érzem. Én így nagyon egyedül érzem magam. Életemben eddig egyszer volt pasim. És azóta, hogy nem vagyunk együtt nagyon levert vagyok. Persze az nem volt igazi járás és elég régen is volt, de nekem akkor is számított. És hát... Azt szeretném kérdezni, hogy ti ilyenkor mit javasolnátok? Mit tegyek? Annyira egyedül vagyok... Szomorú így élni. :/ Nem akarok így élni. Segítsetek kérlek! :(2013. márc. 31. 06:33
11/59 anonim válasza:
hát járj el olyan szakkörökre amihez lenne kedved csinálni. Ott máris hasonlo érdeklődési körökben mozgó srácokkal ismerkedhetsz :) És ha ezt a lépést megteszed, akkro a többi már jön magától :)
12/59 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok.Remélem nem bántottalak meg?Nem annak szántam :DProf. Shevy egy 17 éves gyerek szerintem.Nem is kell találgatni XD
13/59 anonim válasza:
Én meg tudlak érteni, nekem is hiányzik egy társ, aki nem úgy szeret, mint a családom vagy a barátaim. Valaki, aki tényleg mellettem van, meg minden.
Viszont a Te problémádra szerintem nem ez a megoldás. Meg kell tanulnunk egyedül is boldognak lenni, különben egy kapcsolatban sem lehetnénk igazán boldogok, mert a másiktól függnénk.
Én amúgy tényleg értelek, régebben én is így éreztem, sőt, néha még most is, de ez nem feltétlenül egy társ hiánya.
Tényleg az a fontos, hogy megtanuljunk egyedül is boldogan élni. Szerintem neked most is inkább arra lenne szükséged, hogy új dolgokat ismerj meg, találj új elfoglaltságot, sportot, ami tetszik, érdekel stb.
18/L
14/59 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Hát a szakkörök nem igazán jönnek be... :/ Különben nyugi nem bántottál meg! :D Utolsó: Hát lehet, hogy ez van. De azért nem biztos. Lehet, hogy nekem erre van szükségem. Na de majd kiderül... :)
2013. márc. 31. 12:50
15/59 A kérdező kommentje:
Még valami tanács? Hol tudnék hozzám illő pasit szerezni?
2013. márc. 31. 14:37
16/59 A kérdező kommentje:
Kérlek segítsetek!!! Nekem nagyon nagy szükségem van erre! :
2013. márc. 31. 17:13
17/59 RaZeR1912 válasza:
Azt nem tudom megmondani számodra hogy merre keress de tudom hogy mit érzel neked arra van szükséged hogy valaki a karjában tartson öleljen szeressen.
18/59 RaZeR1912 válasza:
Ha vigasztalást szeretnél kapni nyugodtan írj rám privátban
19/59 A kérdező kommentje:
Ok. :)
2013. márc. 31. 19:33
20/59 RaZeR1912 válasza:
Amúgy hol próbáltál már keresni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!