Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Jó tudom, ti most pisisnek és idiótának fogtok tartani vagy azt mondjátok, hogy a sztorim átverés és ne trollkodjak ilyen korán. Nos én csak a véleményeteket szeretném kikérni és talán jó lenne, ha segítenétek is. Én egy 13 éves lány vagyok. Az a bajom, hogy nagyon vágyok arra, hogy legyen egy pasim. Én a pasi dologhoz túl fiatalnak gondolom magam és tudom, hogy ti is. De egyszerűen olyan üresnek érzem magam és tudom, hogy valamiért mégis vágyok arra, hogy pasim legyen. Hogy ne úgy szeressen mint egy családtag vagy barát, hanem úgy ahogy egy embert akibe szerelmes. És tudom, hogy ciki, ahogy ezt elmagyaráztam, de én ezt így érzem. Én így nagyon egyedül érzem magam. Életemben eddig egyszer volt pasim. És azóta, hogy nem vagyunk együtt nagyon levert vagyok. Persze az nem volt igazi járás és elég régen is volt, de nekem akkor is számított. És hát... Azt szeretném kérdezni, hogy ti ilyenkor mit javasolnátok? Mit tegyek? Annyira egyedül vagyok... Szomorú így élni. :/ Nem akarok így élni. Segítsetek kérlek! :(2013. márc. 31. 06:33
31/59 RaZeR1912 válasza:
Oldalt? ismerkedési oldalak 18+-ak (társkereső oldalak) úgyhogy inkább az életben keress 13 évesen igaz már a többségnek csak a sz*xen jár az esze de még nem hinném hogy csinálni is akarnák...bár sose tudni ebben a világban
32/59 A kérdező kommentje:
Hidd el nekem nem azon jár az eszem. :D
2013. ápr. 1. 12:44
33/59 RaZeR1912 válasza:
Hát erre rájöttem a leírásból is :D
34/59 RaZeR1912 válasza:
Nem bírsz amúgy várni?Nem hiszem hogy jó ötlet lenne az egész de megértem hogy neked erre lenne/van szükséged csak hát akkor is eléggé nehézkes manapság lelki társat találni értelmes embert is nehéz...De azért még vannak olyanok úgyhogy még van remény :)
35/59 anonim válasza:
Azt hiszem tudok egy oldalt neked.De nem vagyok 100%,hogy ez az amit keresel:).Ha érdekel írj rám.
36/59 RaZeR1912 válasza:
Hát oldalon szerintem nem találsz sose olyat aki csak azért lenne hogy szerethess valakit és viszonozza semmi mást nem akarna tőled csak hogy veled lehessen de ezt már párszor kifejtettem :)
37/59 RaZeR1912 válasza:
"semmi mást nem akarna tőled csak hogy veled lehessen" ráadás képen ilyenek nagyon is ritkák mindenki mással foglalkozik,mostanság nem értik meg hogy mi is kell valakinek vagyis az értelmeseknek,mert lehet hogy annak a személynek elég annyi is de másnak nem sokan nem értik meg a másik nemet pedig csak beszélni kellene róla,de ez manapság már "gáz" "ciki" mikor semmi olyan nincs benne... csak egyszerűen hülyék az emberek és az is hülye aki ezt magára veszi,de vannak olyanok akik igen is ezt tennék de ez nagyon ritka ebben a világban...
38/59 A kérdező kommentje:
Sajna igazad van... :/
2013. ápr. 1. 15:10
39/59 RaZeR1912 válasza:
Hol próbálkoztál már keresni?tipp: gép előtt üléstől nem lesz :) amúgy meg privátba egyszerűbb lett volna nem az 5. oldalon tartanánk... :D
40/59 A kérdező kommentje:
Nem baj így is jó! :D Hát kerestem már mindenféle társaságot ahova csatlakozhattam volna, de tele volt gyökér emberekkel, szal nem nagyon jött be. :(
2013. ápr. 1. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!