Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tehetnék? Vagy hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Vagy hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
van egy barátnőm,akivel nagyon jóban vagyunk.egész nap beszélünk,meg minden.nagyon szoros a kapcsolatom vele.olyan mintha a pasim lenne,de semmi olyant nem csinálunk,csak arcra puszi,meg ölelés,és mondjuk csomószor,hogy "szeretlek".emiatt vissza kell utasítanom minden fiút,aki elhív vagy keres,pedig szeretnék már egy pasit magamnak.ha megmondom neki,hogy szeretném,akkor megbántom,mert benne semmi ilyen nem merült fel.nehéz nagyon.mit tegyek?

2013. jan. 29. 22:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi van?
2013. jan. 29. 22:30
 2/6 A kérdező kommentje:
tényleg kicsit érthetetlen.most vettem észre.van egy barátnőm(én is lány vagyok).ő nekem olyan lelkitárs.mindent megbeszélünk,mindent tudunk egymásról,és nagyon szeretem meg ő is engem(de nem szerelemből,de több mint barátság).keresik a fiúk a társaságomat de a barátnőm miatt el kell őket utasítanom,mert nem fér meg kettő egymás mellett.mit tehetnék?
2013. jan. 29. 22:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Ebből nekem nagyjából csak az jött le, hogy lezbikusok vagytok már bocsi.

Ha ez így van, akkor egy óra az ágyban jót tenne (persze csak, ha elég idősek vagytok).

Az utolsó előtti (vagyis az ez előtti) mondatot ne vedd komolyan. :)

2013. jan. 29. 22:37
 4/6 anonim ***** válasza:

mondjuk, ősszintén elmondod neki?

Szerintem ebben nincs semmi..

2013. jan. 29. 22:38
 5/6 A kérdező kommentje:
nem...nem vagyunk leszbikusok.
2013. jan. 29. 22:40
 6/6 anonim ***** válasza:

és ez miért zárja ki a pasit?

attól még lehettek barátok vagy mik XD mármint a nőszeméllyel :)

amikor nem a pasiddal vagy, akkor vele :DD

2013. jan. 30. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!