Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én ezt már neeem bíírom elviselnii.. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Van egy fiú nagyon szeretem...fél évig jártunk, de szakítottunk 2 hónapja majdnem...még mindig nagyon, de nagyon oda vagyok érte...amióta szakítottunk új haverjai vannak akikkel nap, mint nap iszik meg bulizgatnak meg stb...ő olyan fiú volt, hogy: okos, becsületes, szorgalmas az a tipikus jó fiú volt...velem voltak a szép emlékei 17 éves létére az első járása...majd bele döglök a féltékenységbe, ha azt látom fészen, hogy más csajjal jóba van az üzifalján meg a csaj prof képe egy vele szerkesztett kép lett és fhuu nagyon idegesít....a fiú rám szokott még írni és jól el tudunk beszélgetni meg hülyülni, de szakításunkkor idegességébe azt mondta, hogy azt bánja az egészbe, hogy nem dugott meg....uhh ő soha nem volt ilyen :((( nagyon szeretem, sokan mondták, hogy sokkal jobbat érdemlek mint ő, de nekem ő kell :(( mit tehetnék?? én már nem bírom ezt!!! 17/L2013. márc. 16. 17:07
1/13 anonim válasza:
Legyél kicsit logikusabb,higgadtabb,és kevésbé nyafogós.Ezt tedd.
2/13 anonim válasza:
szedd össze magad, nehogy már te könyörögj neki...
3/13 anonim válasza:
mivel nem írtad le h mi miatt szakítottatok és h ő is újra akarja e kezdeni veled..ezek hiányában nem tudok mit reagálni erre:S
4/13 A kérdező kommentje:
Azért szakítottunk, mert nem bíztam benne...:// Hogy újra-e akarja kezdeni....az jó kérdés....de tényleg imádott és szerelmes volt :((
2013. márc. 16. 17:11
6/13 anonim válasza:
szóval te szakítottál egy hülyeség miatt most meg itt sírsz? fasza
7/13 anonim válasza:
ha nem bíztok egymásban ami a kapcsolat alapja, valamint ő nem ad valódi jelzéseket arra h újra szeretné kezdeni...
FUSSSSSS
és keress valaki mást mert ha csak az egyik fél akarja csak a kapcsolatot akkor annak sosem lesz jó vége
8/13 anonim válasza:
Úgy tűnik te nem is ismerted igazán. Valószínűleg addig is ilyen volt.
9/13 A kérdező kommentje:
Nem én szakítottam.....
2013. márc. 16. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!