Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, örüljek, vagy bánkódjak?
Figyelt kérdés
Nem régen dobott a töménytelen konfliktusok végett.
Halmozottan sokat marakodtunk, végül erre ráunt.
Nemrég közölte, hogy vissza akar költözni ugyan ebbe a városba, mint én, és nagyon nagyon jól össze fogunk hangolódni, veszekszünk, én belé taposok költözzünk össze, én hagyjam itt az otthonom, de nekem a suliból is még van.
Azt mondta járjak pszichológushoz, változzak hogy ne legyen folytonos konfliktus,és hogyha nem változok, akkor barátok sem leszünk, mert akkor is csak veszekednék, de ha változok akkor újra a régi lehet minden, de ha veszekszek, akkor nem fogunk beszélni.
Még szeretem, és még hiányzik...
2013. jan. 18. 21:06
1/3 anonim válasza:
miii??? A veszekedésnek oka van. És te mindent csinálj meg ö meg semmit. Ne haragudj de ha te ebbe belemész teljesen hülye vagy és annak is néznek a leirtak alapján. Majd fogsz szeretni mást.
3/3 Tapasztalatlan válasza:
Szia!
Erre azt tudom mondani,hogy,ha egy kapcsolat úgy kezdődik,hogy én őt meg fogom változtatni akkor annak nincs túl sok jövője...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!