Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » MIT tehetnék szegényért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tomikazu kérdése:

MIT tehetnék szegényért?

Figyelt kérdés
A lány akit szeretek szekálja a többi csaj megmondtam nekik hogy ne tegyék és hogy legyenek tapintattal más érzéseire attól hogy Batmant néz nem lesz lezbikus !!! A lány megköszönte hogy megprobáltam segiteni de azt mondta hogy rájött hogy mi is az igazi problémájuk azoknak a csajoknak. Azt nem mondta el hogy mi is az. Ezért leültem mellé és megpróbáltam kidriteni de észre Vettem hogy sebtapaszok és karcolások vannak rajta tudom hogy nem ö csinálta azokat mert nem ártana senkinek még magának sem. Mikor rákérdeztem a sebekre elszorúlt a hangja mint amikor vissza tartjuk a sirast majd megpróbáltam megnyugtatni de azt mondta mennie kell és elfutott MIT tehetnék érte ?
2013. jan. 5. 22:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hány éves ez a lányka?
2013. jan. 5. 22:59
 2/11 anonim ***** válasza:
Öleld át és úgy kérdezd tőle.
2013. jan. 5. 23:00
 3/11 anonim ***** válasza:
Jézus..ez kemény. Hát, mindig legyél vele, ne hagyd egyedül. Légy a legjobb barátja, gondolom ha ilyen kat.-ba írtál, szerelmes is vagy belé. Légy az ő kis lovagja, egy biztos távpont. Ettől jobb lesz neki. És próbáld meg kideríteni mi a gondja..mert az tuti h súlyos. HA nem ő csinálja a sebeket, akkor ha megteheted, suli után kísérd haza
2013. jan. 5. 23:00
 4/11 A kérdező kommentje:
14 de miért ?
2013. jan. 5. 23:01
 5/11 anonim ***** válasza:
kéne beszélned a suli gyermekvédelmisével
2013. jan. 5. 23:01
 6/11 anonim ***** válasza:
maradj mindig a közelében,az ölelés tényleg jó,és ne mások előtt kérdezz rá,ha nem is nyílik meg elsőre ne add fel,szüksége van rád
2013. jan. 5. 23:03
 7/11 anonim ***** válasza:
honnan veszed, hogy nem ő csinálja? Beszélj vele mindenképpen.
2013. jan. 5. 23:05
 8/11 anonim válasza:
Szoktasd le a Batman-ről
2013. jan. 5. 23:11
 9/11 A kérdező kommentje:
Figyelj tudom hogy nem lehet biztosra menni azzal hogy ö teszi-e vagy sem de ismerem és tudom hogy amikor az egyik k@rva elesett a lépcsön nem kiröhögte hanem megkérdezte hogy jól van-e. Segiteni akart az bezzeg le lezbizte
2013. jan. 5. 23:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez nem bizonyíték hogy nem ő tette. Nekem is volt időszak amikor tele voltam sebekkel, és tudom az ilyen hogy megy
2013. jan. 5. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!