Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, h könyebben elviselhető legyen h 1 lánnyal se jöhetek össze?
Amikor suliba jártam tanultam egy technikáról amit brainstorming-nak hívnak.
Leül egy csapat és fél órán belül mindenféle ötleteket vetnek fel egy adott probléma megoldására és valaki felírja egy táblára.A lényeg az,hogy a rossz ötletből is lehet jó.
Amire ki akarok lyukadni az az,hogy hülyeség az amit csinálsz,mert egy embernek egy probléma megoldására 1-2 ötlete lehet egyedül,de az ötletek száma csapatban exponenciálisan nő,mert egy ötleteik ihletet adnak nekik(még a rosszak is).
Szóval csak azért mert,te egyedül nem látsz megoldást egy problémára ketten,lehet,hogy sikerülne találnotok rá.
A brainstorming technika csak egy példa volt.
Szóval nem kell lemondanod egy lányról sem,hanem egy kicsit bátrabban kell szembenézned az esetleges közös jövőtökkel és a hiba ott van a képletedben,hogy azt hiszed,hogy az ilyesfajta problémákkal egyedül kell szembenézned és nem pedig a pároddal közösen.
De ez csak az én meglátásom.
Dolgozni? sehogy.. majd 1 éve nincs munkám.
Bejárás se olcsóbb hosszú távon mint odaköltözni és akkor még csak együtt se lehetünk csak napközbe és még az se biztos, mert az se mindenkinél oldható meg h náluk legyek, mert pl nincs akkora lakásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!