Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Kezdek teljesen elbizonytalanodni. (többi lent)
Na a dolog ott kezdődik , hogy van egy nagyon jó kapcsolatom egy lánnyal és én szeretnék tőle többet , mint barátság.
Csak ott van a probléma , hogy van egy másik fiú ugyanúgy hajt a lányra, ő többet tud vele lenni (szünetekben stb.) mint én. Sokszor ölelkeznek meg odabújik hozzá..
Ez úgyahogy nálam is megvan , de valahogy mégsem ugyanaz:( Azt kell tudni a gyerekről , hogy hihetetlen nyálas szövegekkel áll elő nem is tudom , hogy tud ez tetszeni neki hiszen nem ilyen csajnak ismertem meg.
Most a téliszünetben elhívtam randira , hogy menjünk korizni amire a válasz az volt, hogy alig lesz otthon , de
eljönne velem. Tényleg így van vagy csak kifogás szerintetek? Nem szeretném őt is elveszíteni pedig nagyon úgy tűnik:(
Nem érzem magam önbizalomhiányosnak , pedig próbálják rombolni azt rendesen (család, meg jópár ember akinek nem tetszem) gitározom , sportolok és társaságban is kiigazodom szinte bárkivel meg humorérzékem is van bőven külsőmmel sincs nagyobb probléma. Egyedül annyi bajom van , hogy szeretethiányos vagyok... Mégsem jön össze semmi folyton csak az elutasítást kapom...
Bocs a regényért előre is.
16/F
Az nem lesz nehéz :D Szivatni elég jól tudom az embereket ezért sem szeretnek a páwák , mert kapják tőlem a ferde tükröt :D
Csak nekem a csaj negatívumaival tetszik , szóval elég nehezen tudnék kiábrándulni belőle..
Meg sajna többnyire egyedül vagyok ezek ellen , mert mindig odajönnek mikor nem kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!