Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ha a fiu nem kezdemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha a fiu nem kezdeményez akkor teljesen lemondtok róla és nem adtok semmi esélyt ha esetleg több idő kell neki arra hogy összeszedje a bátorságát?

Figyelt kérdés
Attól mert az illető srác félénk, miért nem válhat belőle jó pár?
2012. dec. 9. 01:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ha egyáltalán nem kezdeményez, akkor mire adjunk esélyt? Honnan tudjuk, hogy egyáltalán akar kezdeményezni?
2012. dec. 9. 01:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát pédáaul szemezget...
2012. dec. 9. 01:17
 3/7 anonim ***** válasza:
szedd már össze a tököd..
2012. dec. 9. 01:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Mi van? A fejedre ejtettek?
2012. dec. 9. 01:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Arra célzott hogy valszeg azért kérded mert hasonló helyzetben vagy.
2012. dec. 9. 01:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Lehet egy fiú félénk,az még aranyos is. DE a leányzó honnan tudja mit szeretnél? Ő csak azt látja h nem kezdeményezel és elbizonytalanodik...

Nálam is most pont ez a szitu... és én is el vagyok bizonytalanodva...

18L

2012. dec. 9. 14:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Okés, én értem, de miért kellene kezdeményezzek, elvégre nálatok bármilyen jelet lehet kétértelmünek venni, lehet gyanitani hogy többet is akarnátok, de ugyanugy simán baráti is lehet bármi amit csináltok, ugy ahogy én megjártam többször. Ezért miért érdemes kezdeményezni?
2012. dec. 10. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!