Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Szeretitek ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szeretitek ha egy lány kezdeményez?

Figyelt kérdés

Tudom, ez nagy részben emberfüggő, hogy ki hogy áll hozzá és kinek mi jön be, de mi gondolotok arról ha egy lány hív randira titeket?

Én mindig úgy voltam vele, hogy soha nem kezdeményezek ilyen téren, mert az a fiú dolga, sőt inkább húztam az agyukat és szerettem ha kiszámíthatatlan vagyok,eddig be is jött mindig az lett általában amit én akartam, úgy hogy a pasi nem tudta hogy mi van, szóval hagytam hogy fussanak utánnam.

Most viszont jött a villámcsapás és talákoztam valakivel, akitől dobban a szívem és egyszerűen nem tudok nem oda lenni érte. Szóval megtört az elmélet miszerint játszom az elérhetetlent..

A kérdés következő: elhívjam randira vagy folyamodjak az eddig jól bevált taktikához? de mi van hogy ha ő nem olyan mint a többi férfi és ha én nem lépek ő sem fog, és így hagyom hogy kicsússzon a kezeim közül? Vagy még mindig jobban szeretik a férfiak ha meg kell kűzdeniük valamiért? Vagy esetleg elképzelhető hogy van akinek bejön ha a lány hívja el randizni?

?! 19/N

2012. aug. 8. 15:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Kezdeményezz csak, nekem semmi bajom nincs vele.
2012. aug. 8. 15:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Hívd el, miért ne kezdeményezhetnél?
2012. aug. 8. 15:20
 3/10 Mókusgyilkos ***** válasza:
72%

először is: te nem az elérhetetlent játszod hanem a hülye p*csát :D 1 NŐ mert h így definiáltad magad és nem úgy h lány.. következetes értelmes empatikus te ettől olyan távol állsz a kérdés alapján h azt el nem tudom mondani.

egyébként 1 NORMÁLIS pasi / férfi nem fut 1 nő után sem aki így cicázik vele hanem ott hagyja a retekbe :)

egyébként: a randira hívás túlzás. közeledj felé EGYÉRTELMŰEN! hagyd a homályos utalásokat amiket ti "egyértelmű jelzéseknek" becéztek.

egyéb iránt a megküzdeni a nőért és az h a "nő" direkt generálja és kavarja jó erősen a szrt nem ugyanaz kedves 19/LLLL!!!!!

2012. aug. 8. 15:21
 4/10 anonim ***** válasza:

Csamk tudnám honnan veszed, hogy a férfiak jobban szeretik ha küzdeniük kell valamiért, ami lehet nem is jó nekik?

Hívd el!

2012. aug. 8. 15:22
 5/10 Mókusgyilkos ***** válasza:
59%
le maradt: vezesd rá h ő hívjon el randira. ha végképp nem fogja fel h mi van akkor és csak akkor hívd el te. azért a vadászat feeling legyen már meg.
2012. aug. 8. 15:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Sok fiúnak lenne teljesülne az álma,ha a csaj kezdeményezne.Nincs abban rossz dolog,pont az ellenkezője,és ha te lépsz először,akkor legalább kicsit meggyorsíthatjátok az ismerkedést :)
2012. aug. 8. 15:26
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Mókuci: te aztán nagyon ismersz! gondolod hogy alkothatsz rólam véleményt kemény 15 sor alapján? hát légyszi ne tedd mert ebből az lesz hogy én is alkotok rólad egyet amivel sehogy sem leszünk elöbbre.:P bár nem értem hogy miért húztad fel magad azon hogy azt mertem állítani magamnról hogy nő vagyok:D eládulok egy titkot: tényleg az vagyok. minden lány nő, és minden fiú férfi. testi, lelki, érzelmi és eszmei érettségből kifolyólag lehet ezt variálni, de alapvetően 2 nem van a férfi és a nő. Nagyjából hidegen hagy a válaszod és a véleményed, de azért gondoltam ezt leírom.

ui.: olvastam más kérdéseknél is a kommenteidet, és mindnél feltűnően paraszt vagy, amiből arra lehet következtetni (ha már te ilyen kedvesen úgy döntöttél hogy alkotsz rólam egy véleményt, akkor már én is), hogy nemrég nagyon csúnyán átvertek, és most rajtunk éled ki magad..:P hát légyszives inkább ne tedd. köszike

2012. aug. 8. 15:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha nagyon ragaszkodsz ahhoz, hogy ő kezdeményezzen, akkor adj neki egyértelmű jeleket, arra gondolok, hogy menj oda hozzá, beszélgess vele, érdeklődj iránta...ha így sikerül egy jó viszonyt kialakítanod vele, és jól ellesztek, akkor ha tetszel neki, biztos, hogy elhív valahova. magamból kiindulva én ezt tenném ha egy lány érdeklődne irántam és tetszene is...nem tudom, hogy neki tetszel-e, de 1 próbát megér, beszélgess vele sokat ...
2012. aug. 8. 21:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Mókusgyilkost nem tudom miért pontoztátok le. Igaza van. A hülye p icsa lehet túlzás volt, de teljesen egyetértek vele. Szerintem se te hívd el randira. Engem hívtak már el csajok, de ott vége is lett a dolognak. Nem kell és kész. Nem tudom megmagyarázni, de azért nőtt f@rok a lábam közé, hogy ha olyan van összeszedjem és odaálljak a csajok elé. Vezesd rá, érdd el, hogy el akarjon hívni randira az nem bűn. Venni fogja a lapot, DE semmiképp se hívd el. Aki ezt mondja arra ne halgass! Remélem tudtam segíteni:) 20/F
2012. aug. 9. 21:03
 10/10 anonim válasza:
Jó az ha a csaj kezdeményez, legalább nemkell valami jó szövegen gondolkodni hogy mivel szólítsd meg pl v nemtudom xd
2012. aug. 9. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!