Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Szeretitek, ha egy lány/nő nyíltan kezdeményez?
Azaz ha egy nő szemetekbe mondja mindenféle kertelés, habozás nélkül az igazságot, pl. hogy bejöttök neki, elinvitál valahova randizni esetleg szexuálisan provokatív célzásokat is tesz, stb.?
Egyszóval: bejönnek a "harcias" (persze csak mértékkel), kihívó, öntudatos, saját véleménnyel rendelkező, kezdeményező nők, akik tisztában vannak azzal, kit és mit akarnak a pasiktól és az élettől?
A véleményetek mellé lécci írjátok oda a korotokat is.
Köszi a válaszokat előre is!
21/L
Igen,
(nem sokszor volt ilyenben részem, hogy így kerek perec a szemembe mondta valaki, hogy mennyire bejövök neki, de mikor ilyen történt az nagyon jó volt)
Igen, persze.
Mondjon bárki, amit akar, de ebben a mostani világban, ahol egyre-másra csak a citromba harapott arcú pitsákkal találkozni, egy üdítően új és fantasztikus dolog lenen egy ilyen lány. :)
De igen ilyen vagyok és eddig még nem volt erre panasz. Megmondom őszintén, nem vagyok félénk típus, engedem és szeretem, ha egy pasi viseli a nadrágot (és ha ő is ugyanolyan határozott, öntudatos és "életszagú", mint én, az összes hibájával együtt), azonban én is szeretem aktívan kivenni a részem a kapcsolatból és nem félek kimondani azt, amire vágyom, legyen bármilyen témáról szó.
Ezt most nem nagyképűségből mondtam, egyszerűen tisztában vagyok azzal, hogy mit akarok és azzal is, hogy sokszor a halogatás, félénkség és a "forró kása kerülgetése" miatt nem jönnek össze a kapcsolatok, buknak el a nagy lehetőségek, szerelmek.
Köszönöm az eddigi válaszaitokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!