Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Szeretitek, ha egy lány/nő nyíltan kezdeményez?
Azaz ha egy nő szemetekbe mondja mindenféle kertelés, habozás nélkül az igazságot, pl. hogy bejöttök neki, elinvitál valahova randizni esetleg szexuálisan provokatív célzásokat is tesz, stb.?
Egyszóval: bejönnek a "harcias" (persze csak mértékkel), kihívó, öntudatos, saját véleménnyel rendelkező, kezdeményező nők, akik tisztában vannak azzal, kit és mit akarnak a pasiktól és az élettől?
A véleményetek mellé lécci írjátok oda a korotokat is.
Köszi a válaszokat előre is!
21/L
Ez nekem is nagyon bejön. :)
24F
Bár nem fiúként írom a választ, de én is olyan vagyok mint te, szívesen kezdeményezek, ha olyan helyzet van, de vhogy mindig a félénk, visszahúzódó pasikat találom meg, akik meg pont ezért rámenősnek tartanak és visszakoznak :( már feladtam. Én nem találtam olyat, akinek ez bejönne.
25/L
nah ilyen se lesz sose sajna:D Nekem kell lépnem ha akarok vmit is az életben:/ Nem teszik elém soha
F18
én nem örülnék neki ha nyíltan a szemembe mondanád! így te lennél a domináns, jobb szeretem én elhívni a lányokat.
mondjuk nem mintha annyira sok önbizalmam lenne...
talán a legjobb ha megmondod neki meg nem is. ha egy lány roppant kedvesen viselkedik, keresi a társaságom, mosolyog, finoman utalásokat tesz, de még sem mond és tesz semmi konkrétat az tud igazán izgalmas lenni.
így te kezdeményezel, de mégis a fiú lesz a domináns a "férfi", és mindenki jól jár :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!