Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Akkor is gáz, ha a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Akkor is gáz, ha a lány kezdeményez, hogyha a srác nagyon félénk?

Figyelt kérdés

tulajdonképpen annyira,h még 1 bnője se volt és szerintem emiatt...

viszont én meg nem szoktam sose kezdeményezni de lehet h most nekem kéne lépnem. de biztos jó ötlet? nem akarom elrontani ezzel a kapcsolatunk elejét:SS 16/L

2012. máj. 20. 19:54
 1/7 anonim ***** válasza:
21sz.ban sajnos már ez a divat -.-
2012. máj. 20. 20:00
 2/7 Solarian ***** válasza:
Nemhinném hagy ciki lenne...
2012. máj. 20. 20:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtam kezdeményezhetsz.
2012. máj. 20. 20:01
 4/7 anonim ***** válasza:
nyugodtan*
2012. máj. 20. 20:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Minek kell megkérdezni? Ha ezeket mind tudod, akkor menj!
2012. máj. 20. 20:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem gáz egyáltalán, nektek nőknek kellett annak idején az egyenjogúság, kellett a szavazati jog, kell az egyenlő fizetés, kellett a lehetőség, hogy egyetemre mehessetek. Ezekkel mind egyet is értek, megérdemlik mindezt a nők, de akkor már ha kell nektek egy férfi, akkor akár kezdeményezhettek is, de tényleg.

20/F

2012. máj. 20. 21:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Én elég félénk vagyok, 23 évesen még nem volt barátnőm, de valahogy nem érezném az igazinak, ha egy csaj szedne fel engem. De nálam kezdeményező lányok eddig nem is voltak. Szerintem akármilyen félénk is valaki, ha nagyon akar valamit, azért veszi a bátorságot, hogy megtegye. Ha úgy érzem, akkor én is megpróbálom a dolgot. Igaz, hogy eddig mindig elutasítást kaptam, de szerintem ha egy fiúba szorult némi büszkeség, akkor inkább maga kezdeményez.

23/F

2012. máj. 21. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!