Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetne egy olyan srác, aki egy neki tetsző, szimpatikus lánynál sem tudott sikereket eddig elérni?
Van egy ötletem. Próbálkozz tovább!
de ne úgy mint egy éhes keselyű, ami rárepül mindenre..
Én már egyre jobban el vagyok keseredve, már nincs kedvem még egy újabb visszautasítást átélni.
Jobb lesz egyedül élnem, úgy néz ki, vannak olyan fiúk, akiket nem szeretnek a lányok.
Én is ilyen fiú vagyok.
Bár magasabb lennék meg jóképű!
Én magas vagyok (180) és bár nem vagyok jóképű, de karakteres az arcom, mégsem találkoztam eddig olyan lánnyal, aki amellett, hogy tetszene is (nem a plázacicákra bukom) még belsőleg is rendben van. Szóval ez nem csak a te gondod, és nem amiatt van mert nem vagy elég magas meg stb.
Járj nyitott szemmel és majd megtalál.
Szerintem sokkal fontosabb a magabiztosság, ami ahogy látom benned nincs meg...
Bár el kell ismerni, sok lánynál az első a külső, legalábbis legelőször.
Tegyél meg mindent, hogy kihozd magadból a maximumot. Ruhák,haj, járj kondizni stb. Önbizalmad is meg fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!