Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tehetnék? Hazudtam, elment.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Hazudtam, elment.

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy nagyon aranyos lánnyal, sajnos kamuztam neki ami a helyzetemet illeti, mert azt mondtam neki h átlagos környezetben élek, apám anyám 80-100e-ért dolgozik, én 70ért kisegítek stb , mikor ez nem igaz mert ennek az x-szeresét keresem és külön is élek... Mikor ez kiderült, busz helyett elmentem érte kocsival, mert megbeszéltük h átjön hozzám ( 4.randi) mikor kiszálltam a kocsimból megkérdezte mi ez? mondtam h a kocsim, meg h nem is mondtam neki blabla aztán kiakadt ,hogy hazudtam neki (jogosan) aztán fogta magát és elment próbáltam marasztalni de meg se hallgatott, pedig azért tettem mindezt, hogy ne a pénzem miatt jöjjünk össze esetleg :S

Telót nem veszi fel, facebookon tiltott, minden kapcsit megszakított velem :S

Mit tehetnék? Fogadjam el, hogy ennyi volt az egész??? :S

24F , 23L

2012. dec. 14. 15:58
 1/8 anonim ***** válasza:
csinálj egy új face-t, és jelölés nélkül küldj neki egy levelet....ha tegnap történt, akk azért várj 1-2 napot...
2012. dec. 14. 16:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Énis arra gondoltam, de szerintem várok 1-2 hetet. Ha nem old fel írok neki
2012. dec. 14. 16:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Én nem várnék...
2012. dec. 14. 17:03
 4/8 anonim ***** válasza:
ne várj, mert ha vársz-véged van. A büdös életbe nem fog szóba állni veled többet.Ha vársz, még azt a cseppnyi esélyedet is elveszted ami van.
2012. dec. 14. 17:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Mostmár aztán légy őszinte, és mond el neki, hogy miért hazudtál. Ha van egy kis esze, akkor megérti, hogy téged ez zavart volna, és kérj nagyon sűrűn bocsánatot. Vagy küldj neki egy jó nagy csokor virágot, azt úgy sem fogja kidobni! Reméljük!
2012. dec. 14. 17:32
 6/8 anonim ***** válasza:

5

A virágcsokrot egy ilyen eset után eleve nem fogadja el egy valamire való nő. Kukázza, vagy vissza a feladóhoz küldeti-de: nem fogadja el.

2012. dec. 14. 17:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Azért ez érdekes: a legtöbb ember szerint egy kapcsolatban az egyik legfontosabb tényező a bizalom, az őszinteség. Aztán rögtön hazugsággal indítják az egészet, méghozzá azért, hogy nehogy át legyenek verve. Érzed az ellentmondásokat?

Jó, nem muszáj egyből elmondani, hogy ennyit és ennyit keresel, azt nem mindenki tolerálja, ha (történjen az akár az általad leírt indokkal is) az elején hazugsággal indítanak nála.

Szerintem ne várj, írj neki és kérd a bocsánatot ezerrel!

2012. dec. 14. 18:02
 8/8 A kérdező kommentje:

Írtam neki facebookon, de még nem olvasta el..

Talán nem úgy kellett volna kezdeni, hogy : Szia Xy vagyok blablabla mert azt ahogy néztem elolvasás nélkül is látja, az első pár szót... :S úgyhogy lehet ráb*sztam.. Bár sztem holnap elolvassa majd

2012. dec. 14. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!