Mit tehetnek? (hazudtam mert feltem a buntetestol)
Szal tudom hulye egy kicsit a kerdes de mit tehetnek ha: ma este anya megkerdezte mostam e fogat en elfelejtettem fogat mosni de feltem h ha elmondom buntibe vag szal azt mondtam persze.erre elment megnezni nedves e a fogkefem...hat nem volt az en nem mondtam semmit csak leneztem a foldre.eredmeny: buntetes(szamitogep) nem tudom pontosan meddig.
mit tehetnek most?kerjek bocsanatot?
Figyelj már te hány éves vagy, hogy anyukád megbüntet, ha nem mosol este fogat? Félreértés ne essék én minimum reggel és este fogat mosok, de azért ez nagyon nagy baromság, h a számitógéptől megvon, meg elmegy leellenőrizni, hogy nedves-e a fogkrém! Ez egy kicsit tulzás!
Ha menstruálsz akkor majd leellenőrzi a betéteded, hogy milyen időközönként cseréled?
Szerintem ez kamu.
Ha nem gépezhetsz, ezt a kérdést hogy tetted fel?
te szegény
terror alatt élsz
ilynekor mindig a hülyét kell adni
ja, azt hittem mostam, lehet, hogy csak akartam?
ez a techcnika később is használható: jaj hát nem vettem észre, hogy 150-nel mentem, biztosúr
Anyukád megbüntet mert nem mostál fogat? Csöppet kamuszagú, de ha igaz, akkor elég szar lehet neked.
Am, meg, hogy hogy gépeztél tegnap, ha meg voltál büntetve? :D
Miért nem mosol fogat?
Utána meg panaszkodsz, ha rohad a fogad!
nehogy már ezért büntetésbe rakjon anyád-.-.most hgy gépezel?a te bajod,ha nem mosol fogat és kirohadnak a fogaid.ezért nem kellett volna eltiltani.
hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!