Mit tehetnék? Nem tudom hogy jutottam el idáig.
Ez már jó,hogy idáig eljutottál.Látod,hogy mit csináltál magaddal.És azt érzem,hogy ez nem tetszik neked.Tehát változnod kéne.Szerintem tudod,miben.És ha megy,akkor le kéne űlni Anyáddal beszélgetni.Hidd el,hogy jót akar.Valószínűleg a veszekedés is emiatt volt.
Anyám mindig azt mondta,hogy fordítsam meg!!! Csináld ezt Te is!! Fordítsd meg,hogy mit tennél,ha a lányod ilyeneket csinálna, és Te lennél a saját Anyád.
Nekem segített sokmindenben.
Erőt,kitartást türelmet és megértést kívánok neked.
már jó úton haladsz.
prbálj kiszakadni a baráti társaságból.nehéz, de nem 1 nap alatt kell megcsinálni, hanem folyamatosan. keress új,"normális" barátokat.
anyukádhoz meg menj oda, mond el neki ezeket, kezdjétek tiszta lappal. nehéz lesz, de próbáld meg. hidd el, értékelni fogja az őszinteségedet...
sok sikert hozzá, remélem sikerül :)
13L
hasonló cipőben járunk..
nálunk nem az van,hogy összevesztünk(bár volt pár kisebb veszekedés ) volna csak megromlott a kapcsolatunl.:/ amit nagyon bánok
ez főleg a tavalyi jegyeim miatt..
énse tudom mit csináljak..a nyáron énis ittam rászoktam a cigire amit rohadtul megbántam..éés füves cigit is szívtam.:S
valamit énis próbálok kezdeni de mostis itthon vagyok egész hétvégén mert egyest kaptam,idén felvételizek szóval belekéne húzni..anyám elég ideges miattam..pedig ezeket a zűrös dolgaimat nem tudja..
nagyon bánom már amiket csináltam..jól elcsesztem az életem..de még van reméény.;)
szerintem beszélj anyukáddal hátha megtudnátok beszélni..cigiről nemtudom hogy le tudsz-e szokni ( és sajnos nemnagyon..) de ha úgy érzed próbáld meg.( megkérdezhetem mennyit szívsz el egy nap.?(: )
a jegyeidet illetően próbáld valahogy inspirálni magad,tűzz ki valami célt hátha bevállik..most énis ezt próbálom csinálni,remélem sikerül úgymond "jó útra térni."
13/L.( nemkérek "fikázásokat" hogy miket csinálok ennyi idősen,meghogy mit ugatok itt.köszi.;) )
dehogy cseszted el :D még azt se tudod mi az élet... ahogy én sem mert nem sokkal vagyok idősebb mint te
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!