Mit tehetnék? Beleavatkozzak?
Van egy osztálytársam.Kicsit zűrös,mert mindig magára akarja vonni a figyelmet,mert otthon nem törődnek vele.Sérteget másokat stb.De mostanában egyre rosszabb.Múltkor iskolában bevett 7 db. Xanax gyógyszert.Bekábult,majdnem elájult.Hazavitték.Otthon nagyon megverték.Ma mutatta meg a hátát,tiszta kék-zöld,be van dagadva meg ilyenek.Széttörték a telefonját 1 hete,kapott egy másikat.Erre tegnap azt is széttörték azzal az indokkal,hogy az anyukája nem szereti ha facebook-ozik.Ma egész nap iskolában depis volt,elvolt fehéredve,kék volt a szája.Sírt,befulladt tesiórán.Szóval nagyon rosszul van.Az anyukája minden nap iszik,be van rúgva.És a gyereket küldi a boltba piáért.Folyamatosan bántalmazzák,és bizonyíték is lenne rá,mert az arca,a keze,a lába tiszta seb,látszik hogy kivan marva.A hátáról inkább ne is beszéljünk...2 testvére van azoknak mindent megvesz az annyuk (pl.rózsaszín fényképezőgép,póthaj 11!!!éves gyereknek,laptop,mp4..stb.) de szegénykének meg 1 darab falmernadrágja van,szinte semmi ruhája..mondta nekem hogy már 4 éve vágyik egy sima cipzáros,meleg,pulcsira...mondtam neki hogy testvéremtől adok neki 4-et is.Én annyira segíteni akarok neki..de én nem avatkozhatok bele...ő meg nem meri elmondani senkinek mert tudja h megvernék...De nekem az fáj a legjobban hogy én,akinek mindent elmond/megmutat semmit nem tudok csinálni...13/L vagyok akiről írtam az 14/F...
Segítsetek kérlek...
Ezt a tanárok nem látják?
Nincs egy olyan tanárod, akivel bizalmasan tudnál erről beszélni?
most nem azt mondom hogy hazutsz de ennyi idősen 7db Xanax után detox...nemcsak egy kicsi rosszullét. Ennyi idősen egytől is bekábulna, nem héttől....-.-
hidd el, tudom miről beszélek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!