Megharagudtak a nagyszüleim, mert azt hiszik, hazudtam nekik. Mit tehetnék?
Szóval, megvoltunk hívva mára ebédre mamáékhoz nővéremmel. Nővérem tegnap este telefonált, hogy ő ma 2-ig dolgozik, gondoltam oké, reggel hívom a nagyszüleinket, hogy egyedül megyek csak. Felhívtam őket, mondtam nekik hogy nővérem dolgozik. Sajnálták, de engem egyedül is szívesen látnak, megbeszéltük, hogy délre megyek. Délre odamentem. Megebédeltünk, majd a nagyszüleim kb. egyszerre mondták, hogy csalódtak bennem. Ebédnél sem szóltak hozzám, gyanús volt, de azt hittem majd ebéd után ott maradok 2-3 órát, lesz időnk beszélgetni. Kérdeztem, mégis mit tettem, soha semmi rosszat nem tennék a nagyszüleimmel. Papa mondta, volt abban a boltban ahol nővérem dolgozik, de ő nem volt ott. A munkatársait megkérdezte, és mondták hogy ma szabadnapos. És mamáék nem hiszik el, hogy nem tudtam róla. :( 1 órakor eljöttem, nagyon rosszul esett amiket mondtak. Nekem is gyanús volt hogy este 8kor szólnak nővéremnek, hogy másnap menjen dolgozni, de csak ezen a héten kezdett, kell neki a pénz (most vált el), ezért gondoltam hogy mégis bemegy dolgozni.
(A szüleim tegnap reggel mentek rokonokhoz beteglátogatóba. Én itthon maradtam a 2 kutya miatt. Felhívtam anyut, mondtam neki mi történt, ő is lecseszett, és szerinte a mamáéknak igaza van.)
Honnan kellett volna tudnom, hogy a nővérem nem dolgozni megy hanem máshová? :(
Sehonnan nem kellett volna tudnod, hisz neked ezt mondta a testvéred, gondolom nem feltételezted róla, hogy hazudik.
Ne is törődj velük, hogy mit mondanak, ha nem hiszik el az az ő bajuk.
és a nővéred hol volt?
talán meg kéne beszélned vele hogy most miatta az egész család összeveszik...
Pfúúúúú!... :-P
Nagyszüleid baromira ráérhetnek, ha egy ilyen "szombati ebéd" miatt országos botrányt képesek rendezni...
A nővérednek valamiért nem volt kedve a "bulihoz", volt valamilyen más programja, amit miért is kötne mások orrára... Ez ilyen óriási nagy probléma?!
Nagyapád képes volt a mai délelőttjét azzal tölteni, hogy kinyomozza, valóban dolgozik-e a nővéred?!... Megáll az eszem!
Bocs, de ez a "szombati ebéd" valami kötelező esemény?... Kerékbetörés és karóbahúzás jár annak, aki nem vesz részt rajta???...
Sose szerencsések az ilyen közvetítői szerepek, miért nem hívta fel a nővéred a nagyszüleidet? Téged így hazugságba kergetett.
Én jól lecseszném, és addig nem békülnék, míg fel nem hívja a nagyszüleidet, hogy téged tisztázzanak.
Egyébként te is megmondhatod nekik, hogy marha rosszul esik neked, hogy hazugnak néznek!
A nővéred hazugsága miatt érzed rosszul magad jogosan. téged is átvert.Tehát amint találkozol vele meséld el neki, hogy mi történt és tisztázzátok. Mond el, hogy nem falazol neki többé sem akarva sem akarattalan mivel nem akarsz még egyszer ilyen helyzetbe kerülni. Ha ő nem megy valamiért mondja le saját maga a programjait. Ne veled tegye.
Ja és mond meg a nővérednek,hogy beszéljen a nagyszüleitekkel!
A nagyszüleidhez járj továbbra is úgy ahogy eddig, ez ne verjen éket közétek. Majd ahogy tisztázódnak a dolgok jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!