Megharagudtak rám abszolút jogtalanul. Mit tegyek?
A faluban, ahol élek "okos"-ként bélyegeznek meg, mert osztályelső voltam. Ebből következőleg azt hiszik, hogy mindenhez értek. Egy hete eljött hozzám egy nő, hogy segítsek a fiának németből. Elmondtam neki, hogy sajnos egy árva mukkot nem tudok németül, mert nagyon gyenge tanárnőnk volt (aki amúgy a fiát is tanítja jelenleg), és egy ép mondatot sem tudok összerakni. Ami valóban így is van, mert a 4 év alatt mindent butaságot tanultunk csak fogalmazni, mondatot összerakni meg beszélni nem. Többször is kihangsúlyoztam hogy NEM TUDOK NÉMETÜL, erre ma mondja édesanyám, hogy visszahallotta valakitől, hogy a nő meg van haragudva rám mert nem segítettem és ezt hangoztatja is másoknak.
Nem értem miért nem lehet megérteni, hogy amiért jó tanuló voltam NEM ÉRTEK MINDENHEZ!!!
Mit lehet tenni ilyenkor? Az első az hogy letojom amit mond, de mégis idegesít...
Ne foglalkozz vele, nem a te hibád, majd elfelejtik.
Amúgy meg nem vagy köteles segíteni, főleg nem ingyen. De pénzért sem.
Ha segítenél, és hülyeséget mondanál, és a gyerek 2-est kapna, akkor az lenne a bajuk.
"A meg van haragudva rám" helyes.
Passzivban lett irva, te tudatlan!!!
1. Nem mindenkinek való a tanítózsdi
2. Nem vagy köteles ingyen vagy pénzért cserébe tanítani
3. Attól még hogy jó jegyeid vannak nem jelenti hogy tudod is az anyagot.
Én ilyen sorrendbe mondtam a szomszédnak persze máshogy megfogalmazva. Azt hitte én találtam fel a spanyol viaszt csak mert az átlagom 4 fölött szokott lenni.
Én meg azt kezdeném el terjeszteni hogy képtelen volt felfogni hogy nem tudok németül és még meg is rágalmazott. Jah és pofátlanság ilyet kérni az embertől ha nem vagytok közelebbi kapcsolatban. Nem tartozol neki semmivel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!