Szerintetek jogtalanul érzem úgy, hogy bátyám többet kapott?
Szerintem teljesen jogosan érzed úgy hogy te kevesebbet kaptál.
Ennek több oka is lehet hogy miért.
Vagy azért mert a szüleid akkor még tudták anyagilag támogatni, amikor meg már te kerültél oda akkor már nehezebb helyzetben voltak.
Esetleg az is lehet hogy a szüleid úgy látták hogy a bátyád nem lett volna képes saját maga fent tartani önmagát ezért segítették amennyire csak tudták, rajtad viszont látták hogy önmagad is képes vagy eltartani.
Akármi is az ok az biztos hogy veled szemben nem volt fair.
Azonban ezt a bátyádnak szerintem ne hozd fel , mert kár lenne ha ez miatt megromlana a viszonyotok.
Jogosnak jogos, csak éppen nem biztos, hogy a szüleid ugyanolyan anyagi helyzetben vannak, mint 5-10 éve. Nem hiszem, hogy csak azért nem segítenek mert ki akarnak veled szúrni.
(egyébként nem értem, hogy miért kell olyan esküvőt szervezni amit nem tudtok kifizetni)
Az esküvőnk jövő augusztusban lesz, addigra biztos találok valami munkát. Remélem rendeződik a helyzet. Ami eddig félre volt téve a lagzira azt feléltük meg elment az előlegre. De már megvolt ez a dátum, be volt jelentve, nem akartuk visszavonni, azt mondtuk, lesz valahogy, belevágunk. Az előleget kifizettük, ami olyan sok volt, hogy az, plusz a pénz, amit nászajándékba kapunk majd, fedezni fogja szinte a teljes esküvőt. Meg addig még van egy év, gyüjthetünk. De mégiscsak jól jönne egy kis szülői támogatás is, és igazságtalannak érzem, hogy nekem nem jár az, ami a bátyámnak járt...
Tényleg rossz vagyok, amiért így érzem?
jogos de basszus,
olyan szép életed van minek akadsz fent ezen :(((
más meg párt sem talál, és te meg itt elégedetlenkedsz.
vigyázz fiúdra és munkát találni fogsz biztos egyetemi végzettséggel, majd később lehet visszakapod a segítséget ha nem szüleidtől másoktól :(((
Hát, ugyanott dolgoznak, mint akkor, persze, tudom, hogy most rosszabb a gazdasági helyzet, mint ezelőtt 5-10 évvel. Megértem, hogy nem könnyű, de mégis igazságtalannak érzem. Legalább bátyám besegíthetne kicsit, ők mostmár egész jól állnak.
Az eljegyzési ebédünkre egy forintot nem kaptunk senkitől...( csak szülők és bátyámék voltak ott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!