Szerintetek jogtalanul érzem úgy, hogy bátyám többet kapott?
Bocsi, de én még mindig nem értem, hogy miért mástól várod el, hogy fizesse az esküvőt is. Még ha csak besegít is.
Túl sokat vállalsz. Nem kell olyan esküvőt szervezni amit nem tudsz kifizetni. Nem a képmutatásról és a fröcsögésről, meg sértődősködésről kéne szólnia a dolognak.
Nem, ez a kérésed nem jogos. Nem várhatod el senkitől sem, hogy segítsen akármilyen helyzetben is van (nem tudhatod pontosan, hogy milyen helyzetben van).
Ahogy szokás mondani: ez a te bulid.
Mert akkor a szüleidnek volt erre fölös pénze. De attól még nem várhatod el senkitől, hogy bármit fizessen csak azért mert nagyravágyó vagy.
Nem értelek. Éveken át megálltál a saját lábadon, egy szó nélkül. Szerintem büszke lehetsz arra amit elértél. Erre most olyan fokú önzőség tör ki belőled, hogy az valami hihetetlen. Senkit sem figyelembe véve fröcsögsz a másikra, mint egy hisztis 8 éves aki nem kap pónit szülinapjára.
NŐJ FEL!!!
Azzal egyetértek veled, hogy az esküvõben besegithetnének. Nem csak te vagy ezzel egyedül én is igy voltam és leszek azt hiszem örökre. Nekem is még az esküvõmön 1 ft-tal sem segitettek be. Arra hivatkozva, hogy én ràm màr nem jutott. Testvéreimnek még a bùtort is megvették, kész le kellett nyelnem.
Viszont nagyon egyszerû esküvõm volt és tartõsabb még eddig, mint a dràga testvéreimé.
Beszéld meg azért a szüleiddel, hàtha tudnak segiteni, vagy akàr a bàtyàd fõleg õ rajta lenne a sor.
Abba gondolj bele, hogy neked is azért nincs munkád, mert mindenki nyomorog ebben a suerencsétlen országban, és örül, ha a rezsit meg a hitelt, meg a kaját ki tudja fizetni.
És bocsásson meg a világ, felnőtt ember vagy, ne másra hárítsd már a csiricsáré esküvőr költségeit.
Normális ember ilyenkor lemond a nagy lagziról. Egyszerű polgári/templomi házasságkötés, meg pár embert meghívsz a kertbe egy jó gulyásozásra és kész.
Azért 5 éve nem az éhenhalás volt az általános tendencia, pech, rosszkor házasodsz, így esett. Nyeld le a békát, elhiszem, hogy nem esik jól. De azt ugye nem várod el, hogy valami beteges, kislányos ábrándod miatt a szüleid erőn felül teljesítsenek?!
És megértem a szüleid, én sem biztos, hogy kedves lennék, ha ilyenekkel hozakodnál elő. Biztos vagyok benne, hogy a szüleidnek sem esik jól, hogy nem tudnak úgy segíteni téged. De hogy ezt még fel is hozod, arról tanúskodik, hogy bután állsz a helyzethez.
Én se kapok meg sok mindent, amit tesóim megkaptak. Nem esik jól, de most erőszakoljam rá a szüleimet, hogy igenis adják meg nekem is azt?! Na jó vicc lenne, a pofámról égne a bőr.
Nem értem miért piszkáljátok a kérdezőt.
Nem azt tartja igazságtalannak hogy nem fizetik neki semmijét, hanem azt hogy a bátyjának a seggét is kinyalták anno, neki meg mindent magának kell csinálni, akkor is ha bajban van. És ez sem lenne probléma, ha a szülei legalább megmagyaráznák neki hogy pontosan mi is ennek az oka, anyqagiak, vagy egyszerűen rájöttek hogy ezt a bátyjánál is elrontották amiért elkényeztették. És szerintem egyátalén nem felnőttes szülőkre vall hogy ahelyett hogy ezt megbeszélnék felkapják a vizet és leosztják a kérdezőt.
Szóval mégegyszer, neki nem az a baja hogy nem fizetik semmijét, hanem az hogy a bátyjának gyakorlatilag mindenét fizették.
És igen, szerintem is igazságtalan, főleg hogy meg sem magyarázzák.
Persze ha nem telik nagy esküvőre akkor megteszi a kicsi is, ezt tartsd észben, vagy pedig tegyétek későbre amikorra már kicsit helyrejönnek a dolgok.
Igen, jogos a felháborodásod kérdező!
A megfigyeléseim szerint a fiúkat jobban elkényeztetik és a seggük alá tesznek mindent, míg a lányoknak minden maguktól kell előteremteni. Sajnos! Követelheted a segítségüket és a bátyádét is! Vagy te nem is vagy családtag?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!