A párom és az anyámék megharagudtak egymásra, hogy tehetnék igazságot köztük mikor szeretem őket?
Figyelt kérdés
2009. jún. 21. 16:22
1/5 A kérdező kommentje:
A legnagyobb gond hogy van egy kislányunk aki miatt eddig rendszeresen jártak és nem soká jön a szülinapja,amit együtt ünnepeltünk volna,nem tudom hogy lesz ha ez így marad.Egyébként mind két fél hibás volt,de a páromat védtem azért.
2009. jún. 21. 16:25
2/5 anonim válasza:
Kérd meg Őket, hogy a kislány érdekeit nézve legyenek szívesek eltekinteni a köztük lévő konfliktustól. Egyébként pedig elmondhatod, hogy Neked is mennyire rossz így, mert Te állsz középen és Neked mindannyian fontosak.
Ha nem jön be, akkor is van még esély, hiszen az idő mindent megold.
3/5 anonim válasza:
Nagyon helyes, hogy őt védted. Végülis vele akarsz leélni egy életet... ne legyen bűntudatod, ha a szüleid emiatt kihagyják az unokájuk szülinapját akkor az őket minősíti. Nem kell szeretniük a férjedet, de el kell fogadniuk.
4/5 anonim válasza:
Azt tenném, hogy nem akarnék igazságot tenni. Megelégednék a kölcsönös elfogadással és tiszteletben tartással. Éppen ezért szerveznék egy találkozót és előre tudatnám mindenkivel, hogy őszinte tisztázó beszélgetésre gyűlünk össze, mert én vagyok közöttük az ütköző pont, ami nekem nem felel meg, mert a férjemet is, a szüleimet is szeretem, s az a kívánságom, hogy próbáljanak meg úgy kommunikálni egymással, hogy nekem ne okozzanak fájdalmat. Egyébként szerintem is a férjed mellett a helyed, de ne feledkezz meg arról, hogy a szüleid életük végéig mindig és minden esetben melletted fognak állni,és támaszkodhatsz rájuk még akkor is, ha a házasságodban - ne adja isten - probléma merülne fel (szóval férjed még lehet több is, de a szülők maradnak meg neked amíg csak élnek). Tehát csak kitartás és szeretetteljes őszinte tisztázás.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!A párom már puhulgat,mostmár még az anyámékat kell lehiggasztani,az idő biztos megoldja ha más nem is.
2009. jún. 22. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!