Megharagudtak a nagyszüleim, mert azt hiszik, hazudtam nekik. Mit tehetnék?
Szóval, megvoltunk hívva mára ebédre mamáékhoz nővéremmel. Nővérem tegnap este telefonált, hogy ő ma 2-ig dolgozik, gondoltam oké, reggel hívom a nagyszüleinket, hogy egyedül megyek csak. Felhívtam őket, mondtam nekik hogy nővérem dolgozik. Sajnálták, de engem egyedül is szívesen látnak, megbeszéltük, hogy délre megyek. Délre odamentem. Megebédeltünk, majd a nagyszüleim kb. egyszerre mondták, hogy csalódtak bennem. Ebédnél sem szóltak hozzám, gyanús volt, de azt hittem majd ebéd után ott maradok 2-3 órát, lesz időnk beszélgetni. Kérdeztem, mégis mit tettem, soha semmi rosszat nem tennék a nagyszüleimmel. Papa mondta, volt abban a boltban ahol nővérem dolgozik, de ő nem volt ott. A munkatársait megkérdezte, és mondták hogy ma szabadnapos. És mamáék nem hiszik el, hogy nem tudtam róla. :( 1 órakor eljöttem, nagyon rosszul esett amiket mondtak. Nekem is gyanús volt hogy este 8kor szólnak nővéremnek, hogy másnap menjen dolgozni, de csak ezen a héten kezdett, kell neki a pénz (most vált el), ezért gondoltam hogy mégis bemegy dolgozni.
(A szüleim tegnap reggel mentek rokonokhoz beteglátogatóba. Én itthon maradtam a 2 kutya miatt. Felhívtam anyut, mondtam neki mi történt, ő is lecseszett, és szerinte a mamáéknak igaza van.)
Honnan kellett volna tudnom, hogy a nővérem nem dolgozni megy hanem máshová? :(
Köszönöm a válaszotokat.
Szombati ebéd azért lett volna, hogy végre együtt legyen a 2 unoka és a nagyszülők. Nővérem ritkán jár fel a mamáékhoz. Még mindig nem tudom hogy hol van. Telefonját nem veszi fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!