Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék hogy le legyen ilyen balfax csajozás terén?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A lényeg az hogy midníg elszalasztom a lehetőséget.. Pá éve egy lány osztálytársam elkérte a számom.. Nem is esett le, hogy miért.. -.-"
Aztán, elhívott egy csaj sétálni, nekem lett volna lehetőségem közelebb kerülni hozzá de akkor ott nem tűnt fel a lehetőség, csak most visszagondolva..
Mit tehetnék hogy akkor is észrevegyem az ilyeneket? Mármint nem stresszelek, csak simán nem veszem észre az adandó alkalmakat csak utólag :S
2013. jan. 11. 17:43
1/3 anonim válasza:
Nem észrevenned kellene az ilyeneket, hanem _neked_ kellene odamenned egy lányhoz és elhívni valahova.
2/3 anonim válasza:
Gondolom egyik lány sem tetszett. Én is szalasztottam már el alkalmakat, de nem bántam meg, mert egyik lány sem tetszett. Hogy vedd észre? Ne stresszelj! Ha egy olyan lányba botlasz, aki tetszik minden jön magától és nem fogod engedni menni hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!