Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon igazuk lehet haveroméknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon igazuk lehet haveroméknak?

Figyelt kérdés

Nem is egy haveorm mondta már, hogy szerinte, ha letudnám győzni a külsőmmel kapcsolatos gátlásaimat nagyon sikeres lehetnék a lányoknál. Sajnos külsőre nem vagyook egy lányok álma, de sokszor levelezek a neten lányokkal és tényleg sokan megkedvelnek, de sajnos a külsőm miatt sosem tudok már olyan laza lenni személyesen egy lánnyal sem, mivel olyankor már ugye látja, hogy nézek ki és hirtelen egy gátlásos, egyszerű srác leszek, aki csak barátilag tud beszélgetni a lányokkal, de nem mer kezdeményezni, megölelni, megcsókoln a lányt vagy a kezét megfogni, mert a személyes talikon folyton azt érzem, hogy biztos ronda vagyok és ennek a lánynak sem kellek, viszont neten meg sok lány megkedvelt már, mert ott nem feszélyes úgy a külsőm miatt érzett hátrányom.

Sajnos olyan is volt, hogy néhány lány lerondázott vagy amint meglátta hogy nézek ki egyből eltűnt a neten és nem is akart ismerkedni, viszont olyan is volt, hogy maga a lány kezdeményezett a képemet meglátva, mert helyesnek tartott. Ez a másik furcsa dolog, ami folyton összezavar, mert ha ronda vagyok akkor nem értem, hogy lehetek helyes?

Olyan is volt, hogy haverommal dumálgattam és szólt haverom, hogy néz egy lány, de a vicc, hogy tök jó csajról volt szó, pedig én ronda srác vagyok, ez tény. Szóval elég sok zavaró dolog van, de én folyton érzem a külsőm miatti hátrányt emiatt nincs önbizalmam, se egóm és kezdeményezni is csak neten merek már, de ott is inkább a kevésbé népszerű lányoknál vagyok sikeres, de ez is inkább azért van, mert a szép lányokkal nem tudok úgy beszélni, mint a számomra nem vonzóakkal, így a számomra nem vonzóak közül nem is egy akart már járni velem vagy lett szerelmes belém, míg a nekem tetsző lányoknál mindig elrontok valamit, pedig azért olyan is volt, aki szép lány létére a képemet meglátva nem tűnt el, bár ők nem voltak úgy elámúlva tőlem, mint egy csúnyácska lány mondjuk. Haveromék viszont azt mondják, nekik nem megy úgy a csajozás neten, mint nekem, szerintük ha a szép lányokkal is ugyanúgy bánnék, mint a nekem nem tetszőkkel, akkor ők is belém szeretnének előbb vagy utóbb, ahogy a csúnyácska lányokkal is folyton így járok és ez nem egóból mondom, de tény, hogy ha olyan lányról van szó, aki nekem nem jön be, azok kb. 90%-a tuti belém fog esni egy idő után és hiányol vagy szerelmet vall.

2013. jan. 2. 23:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Nézzünk egy képet.
2013. jan. 2. 23:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia, lehet hogy nem leszek népszerű nálad, de nembaj. Picit azt várod el a lányoktól amit te sem szereted hogy csinálnak veled. Simán azt mondod a csúnya lányok ilyenek olyanok és ha meg rád mondják ezt akkor az nem hízeleg a "kis" lelkednek. Először szerintem magadban kellene rendet tenni hogy fogadd el hogy olyan vagy amilyen. Tudom könnyű ezt leírni de pl keress magadban akár külsőre is olyat amire azt mondod hogy na ez igen ez jó... Aztán a következő lépés a beskatulyázás megszűntetése hogy vannak a szépek meg a csúnyák, nem akarok nagyon bölcs lenni de talán teljesen mindegy ha történik veled egy rossz dolog akkkor egy szépnek vagy nem szépnek mondott lány vígasztal?? Az az igazság mondták már nekem csinosnak bombázónak mondott nők hogy nekik sem könnyű mert nagyon nagyon sok pasi a külsejükre fókuszál és arra már nem jut energia hogy mi van a lány lelkében.
2013. jan. 2. 23:24
 3/6 anonim válasza:
Kép :D
2013. jan. 2. 23:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát, beszélgessünk, majd mutass magadról egy képet, és majd én megmondom.:P:DD
2013. jan. 2. 23:26
 5/6 anonim válasza:
Tesokám,elmondom neked elsőnek is az a fő szabály hogy magadnak felelj meg ne másoknak. senki sem csunya senki sem szép,mindenkinek meg van a párja csak akarni kell és keresni az igazit,lehet akikkel te írsz vagy ismerkedsz ök nekik nem te vagy a szimpatikus. légy türelmes és lesz olyan jelentkezö akinek a féle fiuk jönnek be..! de ehhez az kell hogy magaddal is hitesd el hogy nem vagy kisebb mint a többi....!! ( remélem hasznos választ adtam )
2013. jan. 2. 23:29
 6/6 anonim válasza:
Hívj el valakit valahová és lényeg az önbizalom.
2013. jan. 4. 05:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!