Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a teendő? Kire hallgassak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő? Kire hallgassak? Igazuk lenne?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok szombaton a szalagavatón megismertem egy srácot aki 21 éves. Sokat beszélgettünk ,táncoltunk majd egyszer csak megcsókolt... Nemrég kiderült hogy az egyik nagyon kedves fiú barátomnak a fél tesója. A barátnőm nem támogat benne, sőt egyenesen ellenzi.Sőt hogy tovább okozzam kibeszélt azzal a fiúval akibe nemrég szerelmes voltam (ő 19) . A barátnőm elmondta neki hogy összejöttem egy 21 évesssel és hogy félt engem mert lehet hogy mást is akar.. Mire a srác holt természetesen rá vágta hogy ˇMiért XY nem ezt akarja ? (magamat jelöltem ~ xy~ al ) Nagyon rosszul esett főleg hogy 1 hónappal ezelőtt nyakig bele voltam zúgva .. s hogy ilyet feltételez rólam... főleg hogy még szűz vagyok. Anyum támogat a fiúval kapcsolatban :) Meg eleve én nem vagyok hülye lány egy pár évig biztosan nem fogom neki engedni . Ha kitart ki tart, ha nem - nem. Ez miatt most összevesztem a barátnőmmel és a volt szerelmemmel is.. Hogyan tundék velük kibékülni ? Az a helyzet hogy én sem volnék az ellen hogy jobban megismerjük egymást , mert nagyon szimpatikusnak tűnt emellett vicces, van humor érzéke. Ma ő hozott haza kocsival. Bátyám semmit nem tudott a mi kis kapcsolatunkról .. így nagyon meglepődött mikor az ablakon kitekintve meglátott csókolózni az autóban . Nemsokára itthon lesz apum is.. nem attól félek hoyg tudomásukra kerül a dolog hanem sokkal inkább attól hogy beszáltam egy számukra ~ idegen ~ autóba..... Igazuk van ?? Mit kéne tennem? Én szeretném :/
2012. dec. 17. 16:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, hogy ezt kell írjam, de a barátnődéknek van igazuk. Az a fiú legfeljebb csak kihasználni akarhat, 21 éves nem igazán tekinti egy súlycsoportnak a 14 éves korosztályt.

Te pedig ne félj, ahogyan az előző "szerelmedet" is rendkívül hamar kiheverted, őérte se fogsz huzamosabb ideig bánkódni. :) Nem rosszból mondom, de nyilván ez is csak egy futó fellángolás lehet, jobb csírájában elfojtani, még mielőtt már túl késő lenne!

(Én is 14 éves lány vagyok, de gondolkodjunk reálisan)

2012. dec. 17. 16:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát figyelj...

Ennél nehezebbet aligha kérdezhettél volna. Szerintem igazuk van abban ,hogy féltenek. Talán nem is alaptalanul. DE ahhoz dönteni tudj szerintem ismerd meg jobban ezt a fiút. Mondd el neki a gondolataid az érzéseid, a kételyeid ezzel kapcsolatban. Figyeld a reakcióját. A helyzet ismerete nélkül nem lehet konzekvensen kijelenteni ,hogy mik a szándékai. Én is egy 21 éves fiú vagyok. Voltam hasonló helyzetben, tetszett egy nálam jóval fiatalabb lány. Akkor úgy döntöttem ,hogy nem kezdek ki vele. Pedig éreztem, hogy nem lenne elutasító. Inkább úgy kezeltem ,mint egy kedves kishugot :). Öszintén beszélni nehéz, de sokszor az a legcélravezetőbb. Sok sikert és boldogságot nektek!

2012. dec. 21. 07:18
 3/3 anonim ***** válasza:

A lány akibe szerelmes voltam összejött egy barátommal valami hasonló bulin. Fellángolás csók stb. Majd a szívem szakadt meg...

A lány hasonlóan volt vele mint te a fiúnak pedig nem tetszett, hogy nincs sex kb 2 hónapra rá összejött egy másik lánnyal és dobta. Karácsony után pár nappal.

A lány azóta velem sem áll szóba.

Mindamellett ne gondold azt sem hogy attól hogy valaki 21 éves csak a szexre hajt. Bár nagyon sok a nagyszájú de a legtöbben 22 - 28 éves koruk körül veszítik el. Fiúk lányok egyaránt. Nem egy kibírhatatlan valami amit 1 hónapig sem tud kiheverni az ember.

2012. dec. 21. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!