Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek azzal a sráccal akivel jópár hónapja barátság extrákkal szitut játszunk, de én már többet érzek? Kedves velem, odafigyel rám, de mégsem akar kapcsolatot. Barátai is tudnak rólam, sokat vagyunk együtt. Mi a teendő ilyenkor?
én is ilyen helyzetben avgyok mint a srác, csk mi 4 hónapja csináljuk ezt.
Én csak nem tudnék vele komolyabbat, de egyébként már így is olyan mint egy kapscoalt, de mégse kérhet számon semmiért, bár sokszor kijelenti h féltékeny.
nem tudom megmagyarázni, de nem ő nem kell barátnőként ennyi, sztem te se reménykej benne
Esetleg kicsit "ijessz rá". Valószínűleg túlságosan érzi rajtad, hogy az "övé vagy". Ha kicsit közömbösebben viselkednél vele, lehet kapcsolna, hogy elveszíthet...
Ha meg nem, akkor nem.
Én is voltam ilyen kapcsolatban 5 hónapot, hát nekem elég is volt, eléggé megviselt érzelmileg az egész, sztem az ilyen kapcsolat a nőknek hosszútávon nagyon nem jó..a pasiknak inkább..
Nálunk végül én mondtam ki, h legyen vége, besokaltam. Azóta képzeld el, h ő sokkal többet keresett engem mint én őt, h talizzunk meg hasonlók. De aztán eljött az a csodás pillanat is amikor engem már abszolút nem érdekelt ő, hidegen hagyott :)) (a végén már fel sem vettem a telóm, ha hívott, így azóta a kapcsolatunk is megszakadt)
Én is egyetértek az előző hozzászólással... Egy nőben legyen már annyi büszkeség, hogy ha nyomul egy fiúra, de ha az visszautasítja, akkor már csak dacból is hidegüljön el tőle! Ezt érdemli a fiú ilyenkor, és ezt érdemled te is. Különben csak szenvedni fogsz tovább, miközben neki jó ez a "barátság extrákkal" szitu.
Másképpen mondva: ez a kapcsolat neki jó, neked nem. Ő ezen nem akar változtatni, hogy neked is jó legyen, azaz meg kell szakívani vele a kapcsolatot. Ilyen egyszerű. Lehet rossz lesz egy ideig, de később örülni fogsz neki utólag, hogy megtetted ezt a nehéz lépést :)
Jól mondják a többiek, rá kell ijeszteni. Mondd neki, hogy most van alakulóban valami, és nem akarod többé őt. Persze ehhez tartani is kell magad, sőt, mondhatod neki, hogy már le is feküdtél a másik sráccal. Először mérges lesz, aztán féltékeny, és keresni fog.
Velem megcsinálták, és működött.
Én mondjak női praktikákat??! :)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!