Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kezdjek így a kolleganőmme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek így a kolleganőmmel, mi az általános teendő ilyenkor?

Figyelt kérdés

Szóval a munkahelyemen van egy lány, álomszép, de annyira, hogy ritkán lát ilyet az ember, mint valami mesebéli tündér vagy mittudomén... az a kategória, akit ha meglátsz az utcán, azonnal kiszárad a torkod, nyelni nem tudsz, levegőt venni nem tudsz, mozdulni nem tudsz. A stílusa is nagyon jó, az értékrendje is, tehát összességében az egész csaj nagyon rendben van.

MÉGIS, ha elképzelem azt, hogy ő meg én egy pár vagyunk, hát nem megy a dolog. Egyszerűen nem látom mellette magam, nem tudom, tudnám elképzelni, hogy egy párt alkossunk. Megmagyarázni, hogy miért, azt nem tudom. A saját önkritikám úgy gondolom rendben van, egyáltalán nem tartom magam egy beszari, félénk alaknak, tehát ha úgy lenne, simán odalépnék hozzá, hogy ez és ez van. Beszélgetni természetesen szoktunk, olykor elég hosszan és jókat.

Az, hogy bármilyen visszajelzése van-e (azért az nyilván látszik rajtam, hogy nem egy fával beszélek, néha egy-egy bók, stb elcsattan), azt nem tudom, nem látom, nem veszem észre. Lehet, hogy nincs is...

Összességében mondhatom azt, hogy álmaim nője, de valahogy mégse...

Ti mit gondoltok erről? Mi lenne a helyes lépés?

2012. dec. 8. 09:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát,ha még te sem tudod,akkor mi mégis honnan? :)
2012. dec. 8. 09:57
 2/10 A kérdező kommentje:

Na hát ez jó kérdés :D

Az a bajom, hogy eddig baromi egyszerű volt a dolgom: iszonyúan tetszett egy lány, odamentem hozzá és ha jártunk, akkor jártunk. Ha nem, akkor nem. Ha nem tetszett, akkor nem akartam tőle semmit. Na de ez? Ez így milyen tré helyzet már? Akarom is, de meg nem is... erre most mit lépjek? Ti mit lépnétek? Valaki érzett már hasonlót?

2012. dec. 8. 10:02
 3/10 anonim ***** válasza:

Neked kellene érezni, hogy mi az hogy álmaid nője és közben mégsem akarsz vele lenni!?

Nálam is volt ilyen egy sráccal azzal a különbséggel, hogy a srácnak volt párja (hosszú évek óta) és ugyan kívülről belülről az ideálom volt és szinte mindenben passzoltunk, amit ő is megjegyzett, én úgy éreztem, hogy ennek véget kell vetni még mielőtt bele bonyolodnánk, köztünk ez nem működne. Én viszont tudom, hogy miért mondtam ezt. Egyszerűen egy 7 éves (ugyan haldokló) kapcsolat mellett én labdába sem rúghatok, tudom milyenek a férfiak, ha szakítanak, akkor sem fog rögtön az én karjaimba omlani, vagy ha még is, akkor én csak egy pótlék leszek, amit én végképp nem szeretnénk, mert csak összetörik a lelkem.

Minden sztori, ami a barátnőjéhez kötődött, csak egy rúgás volt a szívemnek, hogy mennyire komoly (volt) a kapcsolatuk a párjával és egyszerűen igen, kisebbségi komplexusom lett, hogy velem sosem lenne ilyen jó! A jövőképünk is nehezen összeegyeztethető, tehát a dolgok miatt azért van magyarázat, neked is ezt kell megtalálnod!

2012. dec. 8. 10:04
 4/10 anonim ***** válasza:
1. vagyok,19l.Vonzódsz hozzá,szimpatikus,de nem tudnál belé szerelmes lenni,ha jól vettem ki a szavaidból!Szerintem egyértelmű,h mit érzel!
2012. dec. 8. 10:07
 5/10 anonim ***** válasza:

Írok egy folyamatábrát:

>megtudod, van-e barátja

->ha van, hagyod

->ha nincs, elhívod találkozóra

-->ha nem jön össze, hagyod

-->ha mégis összejön, de továbbra is zavar valami, akkor majd gyere fel a GyiK-re, írd le mi történt és kérdezd meg újra, hogyan tovább

2012. dec. 8. 10:13
 6/10 anonim ***** válasza:
5-ös,te már túl bonyolítottad egy kicsit a dolgot,nem gondolod?!Kérdező,szerintem azt tedd ,amit érzel,amit majd hoz egy adott szituáció!A spontán dolgok szoktak elsülni a legjobban!
2012. dec. 8. 10:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Most komolyan,ember!

Annyira döntésképtelen vagy,hogy azt várod,hogy mi mondjuk meg hogy összegyere e az illetővel,vagy sem?

Állítólag annyira tetszik,hogy kiszárad a torkod tőle,de azt sem tudod eldönteni hogy járni szeretnél e vele végül is,vagy sem!

Hát....ha már véleményeket vársz,akkor én azt mondom hogy ne gyere vele össze,sajnálnám a nőt,ha annyira szép,meg normális,egy határozott,rendes pasi illene hozzá!

2012. dec. 8. 10:17
 8/10 A kérdező kommentje:
Te utolsó, te... véleményre voltam kíváncsi, hogy ki volt már ilyen helyzetben. Semmiféle döntésképtelenségről nincs itt szó, csak furcsállom a helyzetet, mert abból indulok ki, hogy ha valaki tetszik és kell, az kell, ha meg nem akkor nem. Te...
2012. dec. 8. 10:23
 9/10 anonim ***** válasza:

TE! :)

Pedig ez nekem döntésképtelenségnek tűnik,és nem véleményeket kértél: "Mi lenne a helyes lépés?mi az általános teendő ilyenkor?"

Nekem ilyen pasi nem kéne,bocsi!

Legyen már határozott,ha tetszik neki egy lány,szerintem csak jól megdugnád,ami nem bűncselekmény,de minek a körítés? :)

2012. dec. 8. 10:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Én most pont ilyen helyzetben vagyok, 17l vagyok,ha gondolod írj:)
2012. dec. 8. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!