Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő ha egy pasi hisztizik?
Figyelt kérdés
Itt fekszik mellettem a barátom, mindenen durcázik, nyávog. Ja, én vagyok a hibás mert nem ismerem be, hogy ő találta fel a gordiuszi csomót.
Hagyjam a hisztijével magára mint egy 5 évest, vagy odabújjak?
2012. nov. 2. 00:24
1/19 anonim válasza:
egyértelmű,hogy igaza van,szal búj oda hozzá :D :P
23F
am sem szoktunk hisztizni :D
3/19 okoska31 válasza:
miért is hisztizik? mert a GYK-n vagy ahelyett, hogy szexelnétek egy jót?:)
4/19 anonim válasza:
ha ez kérdés te se vagy túl idős, max 20.
amúgy meg ápold le, és a mintát tedd el emlékbe.
5/19 A kérdező kommentje:
nem akarja, hogy kikötözzem szex közbe :D
2012. nov. 2. 00:31
6/19 anonim válasza:
akko má megértem mé hisztizik :D
7/19 okoska31 válasza:
nem kellett volna megnézni az elemi ösztönt... (ha jól emlékszem, hogy abban van a jégcsákányos jelenet...)
8/19 anonim válasza:
Neki van igaza, szóval bújj hozzá és engeszteld ki. :-) Én is ezt teszem, ha durcázik, más megoldást még nem találtam. Így viszont viszonylag gyorsan elmúlik a hiszti, aztán bocsánatot kér. ;-)
9/19 okoska31 válasza:
már csak azt nem értem, hogy emellé hogy kerül a gordiuszi csomó....
10/19 anonim válasza:
csak kikötözve tudsz mit kezdeni vele? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!