Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülmetélt a kiszemelt pasi, mi ilyenkor a teendő?
mert büdös tudatlan paraszt, amúgy az shalom, nem salome, a kérdezőnek pedig: nyugi, nem lesz gáz vele, kb úgy működik mint a nem körülmetélt
Üdv: kanaan
01:31
A zsidó az nem egy faj. A kutya, a macska, az ember, de még a cápa is egy egy faj. A zsidóság nem alkot külön fajt.
Bár én a kérdezőt sem értem miért lenne nehezebb kezelni a pénisz.
Arra a kérdésre hogy : Illetve, volt már dolgod vele? az a válaszom hogy nem még nem volt dolgom azzal a pasival akit kiszemeltél.
02:01
Hülyeség ilyeneken fennakadni. Emberfajta. Nem ugyanolyan mint egy magyar. Mint ahogy egy néger sem ugyanolyan.
Bajom a zsidókkal (nem feltétlen a magyarországiakkal):
soviniszták, fajgyűlölők (náluk Izraelben van fajtörvény), barbárok (palesztín népírtás, nagyon "dicső" dolog korházakat és iskolákat rakétázni), ránk akarják erőszakolni a nézeteiket. Ja, és kertész imre (Sic!).
Nekem a Magyarországiakkal is....mindenhová ahol keveset kell dolgozni ada pofátlanul gátlástalanul befurakodnak, elfoglalják és egymásnak adják a jó helyeket és a sok pénzüt.
A média,a művészet.., színházak,..( Madách Színház pl egy kész zsinagóga:) tele van velük..na meg a parlament is...a sok ingyenélő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!