Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Nem tudom, hogy szeretne-e tőlem valamit is.

Figyelt kérdés

Van egy srác, sok közös érdeklődésünk van, de főleg a kézilabda. Nagyon megtetszett nekem, azért felvettem vele a kapcsolatot, mindennap beszélünk(1,5-2hete) de legtöbbször én kérdezek ő meg csak válaszol rá,ritkán esik meg ha visszakérdez. Nem tudom, hogy tetszek-e neki, mert azt nem említette. Mai nap során meg szerintem szimplán lekoptatott. Azt mondta, hogy én már nagyon akarok valakit, meg meg miért nem várok, hogy keressen valami srác, mert akit érdekel a személyiségem az keresni fog. Attól, hogy keresem, még nem jelenti azt, hogy én nagyon akarok valakit, csak azt, hogy megszeretném ismerni. Ilyenkor mit csináljak? Hagyjam? Mert az lenne a helyén való vagy nem? Ti mit csinálnátok a helyembe?

18(N)

2012. márc. 31. 20:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem jössz be neki.
2012. márc. 31. 20:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Sajnos azok alapjan, amiket leirtal, nem tul sok az esely, hogy szeretne toled barmit is baratsagon kivul. Sot, ez szinte biztos
2012. ápr. 1. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!