Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki elitél, szerintetek igazuk van?
A helyesírásodat mindenképpen elítélem - tudom, nem ez a kérdés, de egy 13 éves lánynak nem így kellene írnia (pláne, ha "elég korán érőnek" titulálod magad). A perverz beszédet is elítélem.
A többi meg attól függ, hogy mit csinálnátok a barátoddal. Ha csak sétálnál, beszélgetnél vele, esetleg gyakorolnátok a csókot, akkor nem ítélnélek el. Ha 13 évesen ennél tovább mész, azt nem tartanám helyesnek.
23/L
Szrd le mások véleményét. Mindenki szerelmes volt 13 éves korában, csak nem jött össze neki, mert be volt tojva. Ennyi.
Lehet barátod, csak ne feled, ez még csak tini szerelem se teljesen, inkább gyermeki, de ezzel SEMMI GOND.
És tudd, hogy egy két dologhoz, még gyerek vagy, de hát istenem, jobb az ha vki 12 évesen piál és cigizik? Nem
Az emberek szeretetét és megbecsülését(ami hiányzik a szüleidből feléd) nem a testeddel kapod meg. Ha ezt a tendenciát folytatod hamarosan egy kiégett roncs leszel..
Úgy hogy itt lenne az ideje, hogy összekapd magad, és pár év szünetet hagynál-mint szex-és társas kapcsolat. Koncentrálj a sulira, a semmi haverokat szórd ki, az élősködökkel egyetembe, a szüleidet pedig megváltoztatni nem tudod, max. megtanulod csendben elviselni az otthoni dolgokat. Egy csomó jó könyv van....amivel az unalmas óráidat kitöltheted.
Szerintem nem gaz ez, az egyik volt osztalytarsam pl 10! (komolyan) evesen kezdett el jarni a mostani parjaval, 6 ev egyutt, nem rossz mi?
Lenyeg ami lenyeg ha megtelalod a parodat nem szamit hany evesen amig tisztelni es szeretni fogjatok egymas. :)
Arrol meg h megitelnek.. Ezt teszik velem is de ne hagyd magad mutasd meg nekik h milyen vagy igazabol, bar tudom h ez nagyon nehez..
Remelem tudtam segiteni. :)
UI: Bocsi az ekezetek miatt, telorol irok. xD
3-as kommentlő:
Nem én a cigitől hányok már eleve a szaga is irritál. A sör, illetve szeszes italok meg nem ez én területem... inkább a menőző oszt társaimé... -.- :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!