Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mindenki elitél, szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki elitél, szerintetek igazuk van?

Figyelt kérdés
Elsősorban azért itélnek el mert szerintük "fiuőrült" vagyok pedig ez nem igaz. 13 vagyok és szeretnék egy barátot és sokan emiatt is elitélnek mondván h 13 évesen minek járni... Apukám sokat utazik igy körübelül sosincs itthon anyukámmal nem valami jo a kapcsolatom a barátnőim meg ... mostmár ők is elitélnek csak nem mondják a szemembe. Elég érzékenz tipus vagyok ez pedig a másik ok amiért akarok valakit akivel mindent megbeszélhetek... A másik dolog ami miatt elitélnek mert néha perverz vagyok (csak a beszédben). Sokan pedig egyszerúen csak azért itélnek el mert a ruháim nagy része márkás iphonom van. Roszul esik mert pontosan tudom h milyen lánynak gondolnak de én nem vagyok az és ha lenne egy barátom be is tudnám bizonyitani talán... eléggé korán érő vagyok ebből adodoan ez a fius dolog is hamar jott. Mit tegyek? (amit leirtam kérlek ne ismételjétek pl: "minek akarsz 13 évesen barátot.. stb..)
2012. dec. 26. 19:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

A helyesírásodat mindenképpen elítélem - tudom, nem ez a kérdés, de egy 13 éves lánynak nem így kellene írnia (pláne, ha "elég korán érőnek" titulálod magad). A perverz beszédet is elítélem.

A többi meg attól függ, hogy mit csinálnátok a barátoddal. Ha csak sétálnál, beszélgetnél vele, esetleg gyakorolnátok a csókot, akkor nem ítélnélek el. Ha 13 évesen ennél tovább mész, azt nem tartanám helyesnek.

23/L

2012. dec. 26. 19:18
 2/17 anonim ***** válasza:
"korán érő típus" ez csak annyit jelent, hogy nem viselkedsz korodnak megfelelően, és ettől még inkább csitrinek tűnsz.
2012. dec. 26. 19:19
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Szrd le mások véleményét. Mindenki szerelmes volt 13 éves korában, csak nem jött össze neki, mert be volt tojva. Ennyi.

Lehet barátod, csak ne feled, ez még csak tini szerelem se teljesen, inkább gyermeki, de ezzel SEMMI GOND.

És tudd, hogy egy két dologhoz, még gyerek vagy, de hát istenem, jobb az ha vki 12 évesen piál és cigizik? Nem

4/17 Patrik24 ***** válasza:
Én inkább azon gondolkodnék el a helyedben, hogy miért olyan fontos, hogy ki mit gondol rólad?
 5/17 anonim ***** válasza:
Én arra lennék kíváncsi, hogy most milyen bugyi van rajtad.
2012. dec. 26. 19:20
 6/17 anonim ***** válasza:

Az emberek szeretetét és megbecsülését(ami hiányzik a szüleidből feléd) nem a testeddel kapod meg. Ha ezt a tendenciát folytatod hamarosan egy kiégett roncs leszel..

Úgy hogy itt lenne az ideje, hogy összekapd magad, és pár év szünetet hagynál-mint szex-és társas kapcsolat. Koncentrálj a sulira, a semmi haverokat szórd ki, az élősködökkel egyetembe, a szüleidet pedig megváltoztatni nem tudod, max. megtanulod csendben elviselni az otthoni dolgokat. Egy csomó jó könyv van....amivel az unalmas óráidat kitöltheted.

2012. dec. 26. 19:22
 7/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gaz ez, az egyik volt osztalytarsam pl 10! (komolyan) evesen kezdett el jarni a mostani parjaval, 6 ev egyutt, nem rossz mi?

Lenyeg ami lenyeg ha megtelalod a parodat nem szamit hany evesen amig tisztelni es szeretni fogjatok egymas. :)

Arrol meg h megitelnek.. Ezt teszik velem is de ne hagyd magad mutasd meg nekik h milyen vagy igazabol, bar tudom h ez nagyon nehez..

Remelem tudtam segiteni. :)

UI: Bocsi az ekezetek miatt, telorol irok. xD

2012. dec. 26. 19:23
 8/17 anonim ***** válasza:
Egyszerű. Ismerkedj pasikkal, és ha a barátnőid ezt nem veszik jó néven, akkor velük ne beszélj erről. Persze ésszel!
2012. dec. 26. 19:25
 9/17 A kérdező kommentje:
1. válaszoló : Igen a helyesírásom rosz. megértem. meg a perverz dolgot is. ezen már én is probáltam változtatni de a fiu oszt társaim is ilyenek igy nehéz leszokni... csak beszélgetni akarok vele meg néha csokolozni eszem ágában nincs még tovább menni ahhoz elég érett egyáltalán nem vagyok még. Köszi a kommentet! :)
2012. dec. 26. 19:26
 10/17 A kérdező kommentje:

3-as kommentlő:

Nem én a cigitől hányok már eleve a szaga is irritál. A sör, illetve szeszes italok meg nem ez én területem... inkább a menőző oszt társaimé... -.- :D

2012. dec. 26. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!