Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki elitél, szerintetek igazuk van?
Figyelt kérdés
Elsősorban azért itélnek el mert szerintük "fiuőrült" vagyok pedig ez nem igaz. 13 vagyok és szeretnék egy barátot és sokan emiatt is elitélnek mondván h 13 évesen minek járni... Apukám sokat utazik igy körübelül sosincs itthon anyukámmal nem valami jo a kapcsolatom a barátnőim meg ... mostmár ők is elitélnek csak nem mondják a szemembe. Elég érzékenz tipus vagyok ez pedig a másik ok amiért akarok valakit akivel mindent megbeszélhetek... A másik dolog ami miatt elitélnek mert néha perverz vagyok (csak a beszédben). Sokan pedig egyszerúen csak azért itélnek el mert a ruháim nagy része márkás iphonom van. Roszul esik mert pontosan tudom h milyen lánynak gondolnak de én nem vagyok az és ha lenne egy barátom be is tudnám bizonyitani talán... eléggé korán érő vagyok ebből adodoan ez a fius dolog is hamar jott. Mit tegyek? (amit leirtam kérlek ne ismételjétek pl: "minek akarsz 13 évesen barátot.. stb..)2012. dec. 26. 19:15
11/17 anonim válasza:
Hékaaa..a sört azért ne bántsuk. Évezredek egyik legnagyobb találmánya :DDddd
12/17 A kérdező kommentje:
6-os kommentelő:
Köszönöm ezt szerintem megfontolom! :)))
2012. dec. 26. 19:29
13/17 A kérdező kommentje:
11-es : MAjd ha 17 leszek kb hidd el nem fogom bántani... :DD
2012. dec. 26. 19:30
14/17 anonim válasza:
Ha nem akarsz még csókolózni sem akkor miért akarsz fiúzni?
A legtöbb idősebb fiúnak az lesz az egyetlen célja, hogy megfektessen aztán eldob. Jó nem mindegyik, de a legtöbb.
15/17 A kérdező kommentje:
14-es: hol mondtam h nem akarok csokolozni?:D én akarok de tovább menni 13 évesen nem hiszem hogy kéne... csak szeretnék egy amolyan lelki társ félét akinek akármit mondhatok meghalgat...
2012. dec. 26. 19:37
16/17 anonim válasza:
Szóval akkor módosítani kellene a kérdésed, mert akkor csak egy lelki szemetesládát keresel. Erre tudod ki fog ugrani.
17/17 anonim válasza:
Ha már szexelni akarnál, meg csak azért, hogy felvághass, akkor igen, elítélnélek. (Bár igazán sok közöm akkor se lenne hozzá.)
De az, hogy 13 évesen legyen barátod? Nincs abban semmi rossz, ha a korodnak megfelelő szinten van valakid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!