Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mindenki elitél, mert a...

Mindenki elitél, mert a kutyámon nyakörv van, és nem hám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Westiem van.. Mindenki azzal jön,hogy: "jaj szegény kiskutya,miért nem hámot adsz rááá?" stbstb.. Senki sem érti meg,hoogy miért nyakörv van rajta:S

Westiesek! Titeket nem szoktak ezért leszólítani?

16/L

2010. máj. 2. 21:39
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
leszarom tabletta ;), ha a kutyádnak jó és szépen tudtok sétálni, akkor mi a problémájuk?
2010. máj. 2. 21:44
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
szard le aki a más kutyájával foglalkozik. közöld vele, hogy "neked nem osztottam lapot" oszt jóvan.
2010. máj. 2. 21:45
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Nekem nem Westiem viszont sokáig az én kutyusomon is nyakörv volt, nemrég vettem neki hámot. Viszont szerintem ahhoz senkinek semmi köze, hogy mit raksz a kutyádra, amíg az nem minősül állatkínzásnak.
2010. máj. 2. 21:46
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
NE foglalkozz velük, semmi közük hozzá. Nekem Shih tzu-m van, szintén nyakörvvel, nem hámmal. Még senki semmilyen megjegyzést nem tett rá. Teljesen normálisan, szépen közlekedik pórázon, nyakörvvel, nem húz, nem "fullad" a nyakörvtől, mivel sokat foglalkoztunk vele s megtanult pikpak közlekedni. Én nem vagyok a hám híve, szerintem a kölyök korában azt teszem rá, ma nem tudnánk ilyen szépen együtt sétálni pórázon. Szal kapják be;) Senkinek semmi köze hozzá, ne is foglalkozz velük!
2010. máj. 2. 21:46
 5/9 anonim ***** válasza:
13%

tegyél rá hámot, és többé nem piszkálnak. ilyen egyszerű.

nekem aztán mindegy hogy kinek mi van a kutyáján, de a sajátjaim mindig utálták a nyakörvet. viszketett a nyakuk tőle. az állatoknak nem természetes, ha valami van a testükön, szóval őket zavarja az állandó nyakörv. mióta lehet kapni hámot, azóta az van nekünk, és csak séta előtt csatolom fel, napközben meg nyugodtan ellehet minden flanc nélkül.

2010. máj. 2. 21:49
 6/9 anonim ***** válasza:
94%
Élj abban a tudatban hogy neked van igazad. A hám teljesen felesleges, nevelésre sem jó. Amíg nem érzékeny a kutyád nyaka, nem kell neki hám...
2010. máj. 2. 21:52
 7/9 A kérdező kommentje:
Kösszönöm a válaszokat:) az én kutyusom is szépen jön mellettem,csak ha meglát valakit akit ismer,akkor odaszalad hozzá,és húz engem is...ezért mondják mindíg..-.-"
2010. máj. 2. 21:54
 8/9 anonim ***** válasza:
64%

ne foglalkozz velük. nekem is westie m van, most lett hámja, mert miközben játszik olykor nagyon meghúzódik a nyakán a nyakörv. és köhög tőle meg effélék.remélem ezzel elkerülöm.

de utcán sétához lényegtelen, ha szót fogad..akkor mindegy "miben"fogad szót.

mondd meg nekik.

2010. máj. 2. 22:04
 9/9 anonim ***** válasza:
96%
Én a helyedben nem foglalkoznék velük !!! Te tudod a legjobban hogy mi a kényelmes,mit szeret a kutyusod. Atöbbi melékes !!!
2010. máj. 2. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!