Mi van ha lezbi vagyok? Mindenki elítél majd?
Ha azt mondod,hogy lezbi,akkor kinevetnek.
Nem leszbi (leszbukus) vagy véletlenül?
Lezbi, vagy leszbukus, tisztázzuk!? :)))
Amúgy éretlen a gondolkodásod, szóval biztos kinevetnének.
Leszbi, leszbikus. A szó Leszbosz szigete miatt kapta a jelentését, vagyis vhol még anno azt olvastam...
Egyébként csak tini vagy, állítólag sokan átmennek ilyen identitás-keresésen hogy nem tudják akkor most heterók vagy sem. Az írásod alapján szerintem Te is elég fiatal vagy és ezt nem venném még komoly jelnek.
Ha meg idővel kiderül hogy mégis a csajok kellenek, na bumm ez van. Persze ne úgy állj a nagyközönség elé hogy "leszbi vagyok!" hanem valami kulturáltabb megfogalmazásban add elő a dolgot, mint ahogy felettem is írták. - de ezt is csak akkor ha már tuti vagy benne.
Most sztem körberöhögnének ennyi idősen. Később meg passz van aki lehet elfordul, van aki meg tojik magasból rá hogy Te milyen szexuális beállítottságú vagy - annyi h ha van barátnőd aki tetszik és tudod hogy ő a pasikra bukik ne nyomulj rá erősen, mert az totál kellemetlen...
"Nekem semmi bajom nincs a b.zikkal, csak engem ne nézzenek ki maguknak!"
Már most is elítélhetnek, mert nem tudsz helyesen írni.
melegvagyok.hu-n találsz erről egy csomó anyagot, hogy fogadták másoknál a dolgot, történetek, közösség, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!