Tényleg para? Mindenki elítéli ezeket a lányokat?
Nekem semmi pénzért nem kéne drogos lány,mg akkor sem ha könnyű drogokat fogyaszt.Számomra az ilyen lányok selejtek.
27/F
Dehogy ítélik el. Csak a szájuk jár, de ha megtetszik nekik egy lány, akiről később kiderült, hogy elszívott egy füves cigit, azt nem fogják emiatt kidobni.
Egyébként érdemes belegondolni, hogy állítólag a magyar fiatalok több mint 50%-a kipróbált már valamilyen könnyűdrogot. Őszintén: te azt látod, hogy a lányok felét nagy ívben elkerüli mindenki? :D
én igen
bár a legtöbb fiú ismerősömnek tökre mindegy hogy drogozik-e egy csaj vagy valamit csinál,ha nagy csöcse,nagy segge,műkörme,és szopós szája van,akkor nem nagyon izgatja őket hogy most milyen függő..
hülyevagy? én csak ilyen lányokkal ismerkedem. régebben eleget hallgattam, hogy szokjak le, meg ilyenek. :)
ha terhesen narkózik egy lány, azt már nem szeretem, de egyébként kell az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!