Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy mindenki azt mondja hogy a pasik a nagymellű lányokat szeretik, közbe meg ez nem is igaz? Most akkor mi az igazság?
Ez így igaz!
A kisebb mellűek jobban bejönnek, a túl nagy az már csúnya és formátlan, én azt mondom, hogy azért ne legyen lapos, legyenek kivehető mellei és legyen meg a formája.
nézd meg ennek a csajnak sincsenek nagy mellei hanem pont jó pont megfelelő: [link]
Hát egy E-s cici kirakva szerintem a férfiak 80%ának bejön (kivéve persze a melegek, az más kérdés)
Az meg hogy kit sikerül megkettyenteni a diszkó után, teljesen független a méretektől.
Nekem még a videón látottnál is jóval kisebb mellem van, mégis akadt udvarlóm. És a párom is imádja őket. Nekem olyan picik, hogy kosaras illetve merevítős melltartót abszolút nem kapok, hanem toppot kell felvennem, ha kicsit átlátszóbb felső van rajtam.
22/N
Ha a testi dolgokat vesszük figyelembe, akkor egy nagyon kicsi mellett is lehet kompenzálni azzal, hogy mellette feszes szép hasad van jó combjaid, jó segged és kedves mosolygós arcod, és ez már réges régen feledteti azt hogy ugymond laposabb vagy.
De nem a mell a meghatározó egy kapcsolatban! - ahogy azt már előttem is mondták.
Nem emiatt nem kell vagy kell egy csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!