Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Albérlőtársaim kiakadtak, hogy együtt mentünk a barátommal fürdeni, igazuk van?
Albérletben lakom 2 másik lánnyal, akiket ismerek már 2 éve, csoporttársaim egyetemen, és elég jól kijövünk egymással, mondhatni barátnők vagyunk. Múltkor nálunk aludt a barátom (külön szobám van a lakáson belül) és együtt mentünk be fürdeni. Másnap mikor barátom elment, egyik lány odajött és mondta, hogy máskor "ne teregessem ki előttük a magánéletemet", hogy őket nem érdekli hogy mi a fürdőben dugunk, ők nem akarnak erről tudni. Az volt a baja hogy látták ahogy együtt mentünk be a fürdőbe, és szerinte ezzel az orruk alá dörgöltük a magánéletünket, és hogy ez nem rájuk tartozik, nem kívncsiak rá, csináljuk "diszkrétebben" máskor.
Megjegyzem annyi volt, hogy bementünk a fürdőbe, ott beültünk a kádba, nem volt semmiféle dugás, beszélgettünk kicsit, aztán kijöttünk (teljesen felöltözve szóval még ezzel se lehet bajuk) és bementünk a szobámba.
Most tényleg ilyen "erkölcstelen" dolog a pároddal fürdeni menni, ha más is van a lakásban? Mert ők ezt állítják...
szerintem kicsit túlreagálták a dolgot, nem volt igazuk. szerintem ez nem probléma, nem mutogattátok magatokat, nem nyögdécseltetek hangosan, nem mászkáltatok meztelenül, tehát nincs okuk hisztériázni..
teljesen normális dolog a pároddal fürdeni, még ha mások is laknak ott.
Ennyi erővel az is a magánélet kiteregetése, hogy a szobába bementek, hiszen sejthetik, hogy miért mentek...
Szóval baromság, ne foglalkozz velük! :)
Az a helyzet, hogy sok embert feszélyez, mert úgy érezheti, hogy "tartja a gyertyát". Szerintem érthető, függetlenül attól, h csináltatok-e valamit odabenn vagy sem.
Sajnos nehéz már 20 év felett másokkal egy fedél alatt lakni, mindenkinek kompromisszumokat kell kötnie.
Én is szóltam volna érte, s nem azért mert nekem nincs részem ilyesmiben... ;)
A fürdő közös terület, a magánéletet illik a saját lakrészre korlátozni. Más, ha épp senki sincs otthon, de így zavaró és zavarba ejtő.
Közösen kell felállítanotok a szabályokat és mindenkinek tartania kell magát hozzá, csak így lesz tartós a közös albérlet. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!