Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Albérlőtársaim kiakadtak, hogy együtt mentünk a barátommal fürdeni, igazuk van?
Albérletben lakom 2 másik lánnyal, akiket ismerek már 2 éve, csoporttársaim egyetemen, és elég jól kijövünk egymással, mondhatni barátnők vagyunk. Múltkor nálunk aludt a barátom (külön szobám van a lakáson belül) és együtt mentünk be fürdeni. Másnap mikor barátom elment, egyik lány odajött és mondta, hogy máskor "ne teregessem ki előttük a magánéletemet", hogy őket nem érdekli hogy mi a fürdőben dugunk, ők nem akarnak erről tudni. Az volt a baja hogy látták ahogy együtt mentünk be a fürdőbe, és szerinte ezzel az orruk alá dörgöltük a magánéletünket, és hogy ez nem rájuk tartozik, nem kívncsiak rá, csináljuk "diszkrétebben" máskor.
Megjegyzem annyi volt, hogy bementünk a fürdőbe, ott beültünk a kádba, nem volt semmiféle dugás, beszélgettünk kicsit, aztán kijöttünk (teljesen felöltözve szóval még ezzel se lehet bajuk) és bementünk a szobámba.
Most tényleg ilyen "erkölcstelen" dolog a pároddal fürdeni menni, ha más is van a lakásban? Mert ők ezt állítják...
Ez szimplán féltékenység a részükről!
Vagy max attól féltek, hogy ha elmegy a srác akkor ráfröccsen a törölközőjükre vagy bekoszolja a kádat..:)
két másik emberrel "élsz" együtt, tiszteletben kell tartani mindenki kérését, tekintettel kell lenned a lakótársaidra is, még ha nem is szeretkeztetek akkor is elég egyértelmű mit csinál 2 ember egy kádban :)
gondolj bele egy lakótársad felvisz egy /szőrös/ barátját és együtt fürdenek a kádban utána neked kéne menni fürdeni, és csupa szőr minden, vagy elég maga a tudat hogy idegen ember volt benne.... én se venném jó néven.
vagy előtte beszéld meg velük mit tervezel elvégre mindenkié a fürdő :)
Már nem azért, de semmi közük hozzá.
Amúgy pl. én fürdés előtt, után átmosom a kádat.
Szerintem a kérdezőék nem hagynak retket maguk után. ez a lakótársaktól csak szimpla féltékenység.
10:04 Az analógiád hamis, mivel ha az idegen ember jelenléte zavarná őket, akkor arra panaszkodnának. Mellesleg elég necces lenne bármiféle vendégfogadás, ha a vendégek nem használhatják a fürdőt. Sokat laktam már albérletben, de ilyenről még nem hallottam. Egyébként is feltalálták a kád használat utáni kimosásának intézményét.
10:16 Kompromisszumra szükség van, ha együtt éltek, de időnként az embernek érdemes felvállalnia a konfliktusokat saját boldogsága érdekében. Ha ketten azt akarnák, hogy a harmadik menjen el prostinak, hogy legyen pénz új plazmatévére a nappaliban, akkor is "alkalmazkodni" kell?
Kérdező, én a következőt javaslom: ha már úgyis azt hiszik, hogy dugtatok a kádban, akkor ígérd meg nekik, hogy legközelebb együtt fürödtök, de nem fogtok dugni. Sztem ez egy tisztességes kompromisszum. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!